Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytatnátok a kapcsolatot?
Barátnőmmel 1.5 éve vagyunk együtt, ő 15 én 18.
Minden rendben ment,bár volt pár korkülönbségből adódó probléma,úgy gondoltuk,hogy annyira szeretjük egymást,hogy nincs akadály,mindent megoldunk.
Aztán történt,hogy leraktam a jogsit,valentin nap,mondom milyen tökéletes nap a mai, 1 hét után utazok le hozzá milyen jó lesz minden...aha...
Aznap este közölte velem,hogy ő már nem szeret úgy mint régen,elhidegülni érzi a kapcsolatot,és már nem szerelmes. Amúgy meg van egy srác aki iránt kezd érezni valamit (egyszer rajtakaptam,hogy azzal a gyerekkel beszélget FBn,akkor arra hivatkozott,hogy a legjobb barátja).
Na nekem sem kellett több, hazamentem,nem beszéltem vele 1 hétig,de ő minden nap irkált,hogy megbánta,és imád stb stb.1 hét múlva megjelent nálam....nekem esett,brutális jó szex, megint kezd bonyolódni minden....
Én nem tudom elfelejteni amit csinált/mondott, ő nem tudja elfelejteni,hogy én miket vágtam a fejéhez amikor ezt csinálta,és nem akarja minden nap visszahallani ezeket a dolgokat...
Kicsit se veled se nélküled kapcsolatnak tünik....nekem is ő az első, én is neki, nem érzem már magam szerelmesnek ha lenne más már rég lezártam volna a kapcsolatot,de félek az egyedül léttől. Sokat dumáltunk erről,de nem tudjuk mi legyen,szeretjük egymást,de mindketten úgy gondoljuk,hogy hosszútávon jobb lenne már most külön válni...
Bocsi,hogy hosszú lett. Ti mit csinálnátok?
Voltam már hasonló helyzetben, szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha szakítanátok. Nem szabad attól félni, hogy egyedül maradsz. Persze, lehet, hogy néhány hétig vagy hónapig nem lesz komolyabb kapcsolatod, de addig is koncentrálj a barátaidra, bulizz, ismerkedj, randizz! Valljuk be, ez már nem az igazi, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Sok sikert és kitartást! :)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!