Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a teendő abban az esetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő abban az esetben, ha képtelen vagyok megbízni egy lányban?

Figyelt kérdés
Valahogy nem tudnám azt elhinni, hogy engem tényleg szeret egy hölgy. Ha valami kedves gesztus ér, azt is annak tudom be, hogy biztos csak fogadásból, max szórakozás végett egy kicsit játszadozik az érzelmeimmel. Az élet más területein is ilyen vagyok. Ha régen a suliban valaki közeledett felém, meg voltam szentül győzödve, hogy valami hátsó szándékkal teszi azt.

2017. máj. 24. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Ha egyedül nem tudod helyretenni az önértékelési zavarod, menj el szakemberhez, addig meg ne ismerkedj, mert rohadtul nem fair viselkedés ez egy olyannal szemben, akinek tényleg lennének valós érzelmei feléd.
2017. máj. 24. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Ahogy szokták mondani, mindenki magából indul ki.

Bízz önmagadban, hogy bízhass másban is.

2017. máj. 24. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
A nőkben nem is szabad meg bîzni.
2017. máj. 25. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!