Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a teendő abban az esetben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő abban az esetben, ha az udvarlás nem az én műfajom?

Figyelt kérdés
Olyan, legalábbis nekem, mintha ezzel behódolnék egy másik embernek(szándékosan nem nőt írtam). Cserébe mástól sem várom el, hogy a térdeim előtt heverjen. A másik pedig az, hogy csakúgy random nőkhöz nem tudok odamenni, és ismerkedni. Valahogy a magam szemében tűnnék égőnek, ha oda mennék mindenféle lányhoz ismerkedni, vadidegenként. Kell egy kis idő mire valamennyire megismerjem az adott hölgyet, és bebizonyosodjak arról, hogy van nála esélyem. Nem igazán szoktam párkeresés esetén hazárdírozni.

2017. máj. 13. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne a "klasszikus" módon udvarolj, nem muszáj megalázni magad, Én is utálnám.
2017. máj. 13. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Az udvarlást csak te érzed "behódolásnak", viszont a kiszemelt nő férfiasnak lát téged közben, és nem mellesleg tetszik nekik a szituáció romantikus mivolta is. Szóval alapvető tévedésben vagy. Szerinted ha leánykéréskor a pasi letérdel a barátnője elé és megkéri a kezét, akkor megalázkodik előtte? :D Ha így lenne, a nők nem olvadoznának az ilyen helyzetekben folyton.
2017. máj. 13. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne udvarolj, hanem ismerkedj. Ha nem akarod megismerni a másikat, akkor nem tudom, h gondolod.
2017. máj. 13. 15:52
 4/9 anonim ***** válasza:

örülhetsz.. manapság úgyis kezd kimenni a divatból..

előbb dugnak a felek, minthogy megismernék a másikat vagy randiznának..

2017. máj. 13. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
#2: attól hogy a nőknek ez nagyon tetszik, attól még magyon sok férfi megalázónak tartja, hogy a 21. században még mindig térdelgetni kell egy másik ember előtt. Nem ártana, ha az elvárásoknál nem csak az egyik fél szempontjai lennének figylembe véve...
2017. máj. 13. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Át kéne állítani az agyad, mert nem jól értelmezed. Az udvarlás nem megalázkodás, nem térdepelgetés, meg behódolás, hanem egy kölcsönös játék, ahol a felek mintha pingpongoznának, finom kis nyelvi csavarokkal szítják fel az érdeklődést, szexuális tüzet a másik félben. Ebben épphogy az ellentéte van, nem megalázkodás, hanem annak kipróbálása, hogy mennyi játékosság, fantázia, kitartás van a partnerben, milyen ügyesen vadászik, vagy siklik ki a csapda elől - és amit itt nyújt, arra lehet számítani a szexben is.

Ha dugni akarsz, és így mész a nőkhöz, akkor ne csodálkozz, ha elutasítanak. Azt kéne végre felfogni a pasiknak, hogy ha ismerkedsz, azt nem egyenlő a "dugni akarok veled"-del. Odamész beszélgetni, mivel ráérsz, ő meg épp egyedül van. Dumáltok valamiről, aztán vagy szimpatikus neked, vagy nem, és akkor mész tovább. Ugyanúgy otthagyhatod őt, ahogy ő téged. Nem a tested kínálod tálcán, hogy azt kelljen lesned, kinél van esélyed!

"Nem igazán szoktam párkeresés esetén hazárdírozni." - Te totál idióta vagy, már ne is haragudj... :D Mi a büdös lófaszt hazárdíroznál egy beszélgetéssel? :DD

2017. máj. 13. 16:03
 7/9 A kérdező kommentje:
6-os, pusztán nem akarok pofára esni, ennyi.
2017. máj. 13. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi a franctól esnél pofára? Ha odamész valakihez beszélgetni, akkor nem azzal kezdesz, hogy szia, megdugnálak! Ő pedig nem azt válaszolja, hogy nem kellesz, rusnya vagy! Ez a pofára esés. Ha odamész valakihez beszélgetni, akkor beszélgetsz. Max nem akar veled beszélgetni, akkor mi van? Semmi. Ennek ezer oka lehet, nem csak az, hogy nem akar veled dugni. Ha pedig beszélgettek, akkor el tudjátok dönteni, hogy szimpatikusak vagytok-e egymásnak, és utána esetleg elkezded-e a flörtölést, vagy nem. Beszélgetés után. De az, hogy beszélgetsz valakivel, az még nem flört. De ha te mint egy idióta állsz, és csak azt lesed, hogy vajon ki az, aki lefeküdne veled, aztán ahhoz odamész, megszólítod egyből egy csajozó szöveggel, ő meg épp nem szeretne flörtölni egy totál idegennel, vagy valami más nyűgje van, te meg ettől "csalódsz", na ez a beteg dolog.
2017. máj. 13. 16:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem érted, hogy én vadidegen csajokkal nem tudok ismerkedni? Ember, én se azzal kezdem, hogy "Szia! Kefélünk?". Valahogy, olyan nem direkt módon előtte megkell ismernem a lányt, pl. munkahelyen, baráti körben, vagy mint annó a suliban.
2017. máj. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!