Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép nők, jóképű férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép nők, jóképű férfiak, titeket utasítottak már vissza valaha? Kaptatok már kosarat?

Figyelt kérdés

Arra a típusra gondolok, akinek az a felfogása, hogy "amit/akit akarok, azt megszerzem". Hibátlan külső, határozott személyiség, mindig tudja mit akar - viszont az ilyenekkel is előfordul néha, hogy "koppannak" és visszautasítják őket.

Hogy kezelitek az ilyen helyzeteket? Megzuhantok kicsit, ha a kiszemelt nem viszonozza az érzéseiteket, vagy képesek vagytok simán továbblépni? A nagyon határozott ember is képes olykor-olykor meginogni egy-egy társkeresési kudarc után? Nálatok hogy megy ez?

2017. ápr. 27. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

A szepseg relativ, hibatlan kulso meg nincs.. te nagyon onbizalomhianyos lehetsz.

Es persze mindenki megzuhan, ha elutasitjak. Szerinted a "szep" es a "tokeletes" embereknek masfajta erzesei vannak, mint az "atlag" embereknek? Vagy ok nem is emberek, hanem foldonkivuliek? Hmm.

2017. ápr. 27. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinél előfordul ilyen :D Én elég csinos lány vagyok, de ettől még van, hogy akibe én beleszeretek, az belém nem. Bár visszautasítva még nem voltam, minimum szexelni azért bárki szexelne velem, ha nemis lesz kapcsolat. De múltkor beszélgettem egy nagyon jóképű, izmos haverommal és ő is mondta, hogy pl tinderen sokan vissza se írnak neki, meg sokszor aki őt nagyon érdekli, azt ő nem meg ilyesmi.
2017. ápr. 27. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Közvetlenül még nem utasított vissza egy férfi sem, de előfordult már, hogy a helyzet szabotálta a kialakuló kapcsolatot.
2017. ápr. 27. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Jóképű férfi vagyok, hát igazából még nem utasított vissza senki akinél tényleg, komolyan próbálkoztam. Olyan volt csak, hogy amikor teljesen totál részeg voltam egy buliban, akkor amikor leszólítottam egy csajt, akkor dumáltam vele egy pár percig, majd a csajnak leesett, hogy részeg vagyok és továbbállt, de ez nem konkrét visszautasítás szerintem.
2017. ápr. 27. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Végülis a srác kezdett ki velem, és eléggé megtetszett. Próbált szédíteni, hogy komoly kapcsolatot szeretne, viszont adódott egy alkalom, mikor bepróbálkozott szexxel, én meg nem engedtem neki. Utána 1 db üzenetet kaptam tőle, hogy hagyjuk az egészet. Ez $zarul esett.

Ahogy az is, mikor egy hasonló esetnél meg is történt a dolog, a kis nyikhaj meg utána kb átnézett rajtam. Amúgy én nem nagyon kezdtem ki a pasikkal, vagy ha igen, azokból kapcsolat lett.

2017. ápr. 27. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Visszautasítás azt éri, aki kezdeményez... ezt a nők többsége szépségtől függetlenül megspórolja magának.
2017. ápr. 27. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer volt ilyenem :D Én határozott vagyok, szeretek kezdeményezni is és bizony volt egy ilyen esetem még középiskolában :)

Normális érett lány voltam akkor is, így egyszerűen tudomásul vettem és továbbléptem :) Hozzá teszem mivel még nem is voltunk kapcsolatban, így nyilván szerelmes sem voltam még. Ha szerelmes lettem volna akkor lehet kicsit megzuhantam volna egy-két hétre, de akkor is mindig felállok és megyek tovább.

A történetemhez azért hozzátenném, hogy szegény pasinak barátnője volt (amit akkor még nem tudtam) ezért utasított vissza. Emiatt végképp nem lehettem volna dühös, sőt így lenne normális. De a történetet fűszerezi, hogy pár hét után mégis csak ő kezdett el zaklatni, hogy találkozzunk....

23/N

2017. ápr. 27. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
95%

Igen, szokott. Elutasítás mindenkit ér. Az hogy szép vagy, nem egyenlő azzal, hogy mindenkinek tetszel, hanem hogy (nagyon) sokaknak tetszel.

Nekem pl nagyon kölyökképem van az mellett hogy jóképű vagyok, ráadásul erre rátesz hogy ilyen Justin Bieberes hosszúkás frizurájú hajam van (csak még hosszabb) és mindig az arcom is teljesen csupaszra borotvált (amúgy sem nő rajta sok szőr).

Szóval rengeteg lánynak nem is tetszem, akiknek a nagyon férfias vonások, az arcszőrzet (legalább borosta), vagy a sötét haj jön be (szőke hajú vagyok). Viszont 2 méter magas vagyok, sportos-vállas alkatú és ugye elég jóképűnek mondott, csak mégsem felelek meg a klasszikus, férfias, macsós jóképűség feltételeinek, amire még több lány gerjedne biztosan.

Viszont ugyanígy aki lányoknak tetszem (és ők sincsenek kevesen), azoknak nagyon szoktam. Randikon sokszor fekszem le a lányokkal az első randin, ha elég tökös vagyok felhozni hogy menjünk fel hozzám folytatni az estét és háromszor is volt már az életemben olyan, hogy ültünk a randin és a lány csókolt meg! (csini lányok voltak mind)

Amúgy még manapság ha új helyre megyek, rendszeresen elkérik a személyimet is (akár nappal boltban, akár este szórakozóhelyen). Ezt inkább sajnálom, csak erre akartam mondani, hogy jóképű vagyok, de nem az a most klasszikus férfias vágású-szőrös-sportos-felnyalt/felnyírt hajú-feszülős pólós típusú vagyok.

23/f

2017. ápr. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!