Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ-ként sikerült valakinek valaha párt találnia? Vagy van itt olyan aki ismeri a személyiségtípust és el tudja viselni?
Figyelt kérdés
#INTJ-A
2017. ápr. 26. 23:50
1/41 anonim válasza:
INTJ vagyok és volt már párom, de szerintem valóban nehezen vagyunk elviselhetőek.
2/41 A kérdező kommentje:
Akik esetleg nem tudják mi ez vagy hülyeségnek gondolják, olvassanak utána és töltsék ki a tesztet, nálam 95 %-os pontossággal működik az elemzés. Sajnos ez van.
2017. ápr. 26. 23:55
3/41 anonim válasza:
Én INFJ vagyok és hidd el, ez mégrosszabb. Ha jól emlékszem pont az INTJ-vel illenék össze. Hááááát...
4/41 anonim válasza:
Bátyám az. Volt pár kapcsolata, de az utóbbi időben nem. Amúgy tényleg nehéz elviselni a hülye szokásait. De szerethető ember, te is tuti az vagy
5/41 A kérdező kommentje:
#3 Hát én kapásból mondom hogy nem, de meg is néztem, nem vagyok az ajánlottak között. :D
2017. ápr. 27. 00:01
6/41 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem emlékeztem jól. Van ilyen. Bár szerintem az INFJ-hez nem illik csak egy másik INFJ. Ki más tudná "követni" a gondolatainkat?
7/41 A kérdező kommentje:
#6 Én még egy ilyet mint magam csak lányban, de eltérő hülyeségekkel viszont ugyanazzal a logikával, kizárt hogy elviseljek. Elolvastam a hozzám passzoló típusokat és tényleg olyanra vágyom. Ez a lényege hogy kiegészítsük egymást, itt is érvényesül az "ellentétek vonzák egymást" elv.
2017. ápr. 27. 00:08
8/41 anonim válasza:
Már ahol. Számomra az az ideális, ha olyan mint én, mert így értem mit miért tesz + empátia.
Sajnos egy nő el is játszotta ezt, azóta szinte biztos vagyok benne, hogy ez a "nyerő". Kár, hogy csak eljátszotta.
9/41 icu75 válasza:
INTJ vagyok 12éve vagyok együtt a párommal. Még bírja... :-)
10/41 anonim válasza:
Szia te a 88 kérdéses tesztet töltötted ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!