Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ-ként sikerült valakinek valaha párt találnia? Vagy van itt olyan aki ismeri a személyiségtípust és el tudja viselni?
Én mindet, sőt még más oldalakról is. Eredmény: Egy kivétellel mind INFJ, az az egy INFP. De ott is csak 1% döntött a "P"-nél.
Én INTJ lány vagyok, és mindig arra számítottam, hogy ha párom lesz, biztosan ő is INTJ vagy hasonló személyiség lesz, mert ugyan ki másba tudnék beleszeretni, és ki más tudna engem viszontszeretni. Nos, a párom ESFP és ESTP határán mozog, ami az elemzés szerint kb. "menekülj" kategória. Már több mint egy éve vagyunk együtt, épp mostanában vagyunk túl egy nehezebb időszakon, és azt tudom mondani, hogy egészen jól megértjük egymást. Hasonlóan súlyos idióták vagyunk, csak teljesen másképp, de ez pont elég ahhoz, hogy elfogadjuk egymást. Úgy is mondhatnám, hogy pont annyira különbözünk, amennyire egyformák vagyunk. De a legjobb az egészben, hogy megismerjük egymás világát. Ő megtanít engem kifelé, az emberek egységes és felszínes világa felé mutatkozni, érzéseket csihol belém, én meg közben bevezetem őt az emberek külön-külön vett, személyek szerinti világába, és megtanítom a gondolataival játszani. Talán, legalábbis reménykedem benne, hogy ennek hatására vált a masszív F betű egy halvány T-vé a személyiségében. Ahogy abban meg biztos vagyok, hogy én meg érzékenyebb lettem, amióta vele vagyok.
Saját magamon kívül még egy INTJ barátomat ismerem, és neki is volt egy komoly, legalább öt éven át tartó párkapcsolata, igaz, nem tudom, milyen személyiségtípusú lánnyal. Szóval nyugi, esély az mindig van. :D
Nos, az én elmeéletem szerint ezt nem lehet parasztvakításnak nevezni.
Azért azt mérlegeld, hogy egy embert valójában mennyire is lehet papírra írni. Semennyire.
Ehhez képest rengeteg dologban önmagadra ismersz a teszt lelkiismeretes kitöltése után (feltéve, hogy ismered kellőek önmagad)
Egyébként a párválasztást nem csak a személyiségtípus, hanem az intelligencia is nagy mértékben befolyásolja.
Igen, majd elfelejtettem. 25 éve nincs barátnőm, egyszer majdnem összejött egy lánnyal, 5 évig kerülgettük egymást, mindennapi életünk része volt a másik, de végül kapcsolat nem lett belőle. Rengeteg Átbeszélt órát, nappalt éjszakát töltöttünk egymással, és őszintén megmondom, jobb volt vele beszélgetni órákon át, mint az eddigi néhány alkalmi "barátnőmmel" szeretkezni.
15 percet kerestem a gépen mire megtaláltam, ENTJ vagyok. 3 éve töltöttem a tesztet, most újra megcsináltam és ez jött ki ismét.
10-es voltam.
Intp vagyok, az összes exem intp volt, pedig akkoriban nem is tudtam:)
Az unokatesóm intj, neki is volt már több kapcsolata, egy pedig 3 évig tartott közülük.
Hogy tobzódik a gyakori az INTJ-kben... :).
Az a baj hogy a teszt nem tesz különbséget az okos különc és a simán csak defektes személyiség között. Továbbá ez a teszt azt adja aminek látni szeretnéd magad. És ugyan ki nem szeretné magát okosnak és egyedinek látni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!