Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » INTJ-ként sikerült valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INTJ-ként sikerült valakinek valaha párt találnia? Vagy van itt olyan aki ismeri a személyiségtípust és el tudja viselni?

Figyelt kérdés

#INTJ-A
2017. ápr. 26. 23:50
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és az INTJ-INTP határán szoktam lenni, és van most párom, de előtte csak rövidebb kapcsolataim voltak, szerintem ez a személyiségtípus tényleg sokak számára elviselhetetlen. :D
2017. ápr. 27. 07:04
 22/41 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyen nőt, borzalmas. Én sem vagyok egyszerű INFP-ként, de ti...:)
2017. ápr. 27. 09:02
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

bitch please...

intp, 135+ iq

nekem nem az az igazi problémám, hogy nem tudnak elviselni, mert egyrészt megszoktam, másrészt nyilván van aki el tudna, sőt még akár fel is vehetnék bizonyos viselkedési mintákat és eljátszhatnám, hogy "normális" vagyok.

sokkal inkább zavar, hogy nem csak egy közösségbe bekerülve veszem észre a közösség nem tudatosan kialakult, számomra értelmetlen szokásait, de egy-egy személyt megismerve/kiismerve is, megunom az adott emberrel való kommunikációt, mert tudom, hogy milyen dolgok, témák hogyan és mennyire keltik fel az érdeklődését, és a beszélgetés nagyobbik részében előre látom, mire hogyan fog reagálni. van, hogy előbb tartok irritálónak valakit, mint ő engem. :D :(

egy haverom amúgy intj és azt hiszem, hogy most alakul neki valami, viszont az utóbbi időben az i és a t is gyengül.

2017. ápr. 27. 11:39
 24/41 anonim ***** válasza:
Én az vagyok, s a párom is. 5 éve együtt.
2017. ápr. 27. 12:37
 25/41 anonim ***** válasza:

Elvileg én is az vagyok,

de szerintem minden ember más és más.

Többször kitöltöttem, és volt, hogy FJ vagy TP lett a vége. Nálam csak az IN biztos, és gondolom, ezzel még sokan így vannak.

Másfél éve vagyunk együtt a barátommal.

21/L

2017. ápr. 27. 16:59
 26/41 anonim ***** válasza:
Ez mi a rosseb? Valaki linkeljen már ehhez eligazítást, mert neten minél többet olvasok, annál jobban belezavarodok és nem értem.
2017. ápr. 27. 17:00
 27/41 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 27. 17:09
 28/41 anonim ***** válasza:

Reménykedj, hogy TP a vége, FJ-vel nagyon rácsesznél. Ne akard. Én benne élek és nem túl mókás.

2017. ápr. 27. 17:59
 29/41 anonim ***** válasza:

"A csillagok állásának valóban semmi bizonyítható köze nincs sem a jövőnkhöz, sem ahhoz, hogy milyen emberek vagyunk"

Akkor én miért utálom az összes kost, oroszlánt, nyilast? Miért alakul át veszekedéssé a velük folytatott beszélgetés kb 10 perc után? Miért illik az emberekre a saját csillagjegyének jellemzése, ha sokak szerint ezt nem lehet bizonyítani?

Szerintem teljesen mindegy minek hívjuk, mivel működik, és használható. Rengeteg feszültségtől kímélem meg magam azzal, hogy nem foglalkozom a feljebb említett típusokkal, mióta rájöttem melyik kompatibilis velem, és melyiket kell kerülnöm.

2017. ápr. 27. 18:34
 30/41 anonim ***** válasza:

A JÖVŐHÖZ nincs köze, de a személyiséghez lehet. De az a baj, hogy aki hisz benne, annak "A JÖVŐ" az az amit a tévéújság végén közöl valami Dr.Nyugdí Jolán és összecsapta az egészet csak írt valami baromságot.

Én nem vagyok "hívő", de azt tényleg kiszúrtam, hogy az oroszlán jegyűek rohadt egyformák. De már a "majdnem" orszlán jegyűek is (ahol egy nap híja van)

2017. ápr. 27. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!