Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ-ként sikerült valakinek valaha párt találnia? Vagy van itt olyan aki ismeri a személyiségtípust és el tudja viselni?
INTJ vagyok, néha szeretek gonoszkodni, meg még cinikus és szarkasztikus is vagyok:D
a szerencsém, hogy cserébe viszonylag szép: vörös haj, kék szemek, homokóra alkat...
Szóval jelentkező első látásra akadt bőven, viszont hosszú távon azért ha valaki nem hasonló beállítottságú, kegyetlen tud lenni:D szóval kapcsolat mint állapot volt, igen, de hogy sikerült-e hosszú távon egymásra hangolódni, az már másik kérdés..:D
20L
Először is a Myers-Briggs-típuselmélet tesztjét általában a munkáltatók szokták kitöltetni a munkára jelentkezőkkel, mert a teszt elég jól megmutatja, hogy valaki hogyan viselkedik a különféle döntési helyzetekben, viszont csak viselkedési preferenciákat mér, nem pedig az emberek valódi jellemét. Ezért aztán nincs is sok értelme az eredményt a párkapcsolatokra vonatkoztatni, bár valamennyi hatása kétségtelenül van az emberi kapcsolatokra.
Szerintem ebben a kérdésben irányadóbb lenne mondjuk egy érzelmiintelligencia-teszt eredményének függvényében kérdezni.
@25
"A csillagok állásából nem következtethetünk a jövőnkre."
EZ NEM IGAZ!!!!
Egyes esetekben ez lehetséges.
Ha pl. a Nap (vagy más csillag) pármillió kilóméterre megközelíti a Föld felszínét, akkor igenis tudok következtetni az emberiség jövőjéről.....
Szóval pontosítanék: ÁLTALÁBAN a csillagok állásából nem következtethetünk a jövőnkre.
Nekem eddig nem sikerült, bár fiatal vagyok még. Viszont úgy érzem, hogy el tudnék viselni egy hasonló embert párként.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!