Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » INTJ-ként sikerült valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INTJ-ként sikerült valakinek valaha párt találnia? Vagy van itt olyan aki ismeri a személyiségtípust és el tudja viselni?

Figyelt kérdés

#INTJ-A
2017. ápr. 26. 23:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

INTJ vagyok, néha szeretek gonoszkodni, meg még cinikus és szarkasztikus is vagyok:D

a szerencsém, hogy cserébe viszonylag szép: vörös haj, kék szemek, homokóra alkat...

Szóval jelentkező első látásra akadt bőven, viszont hosszú távon azért ha valaki nem hasonló beállítottságú, kegyetlen tud lenni:D szóval kapcsolat mint állapot volt, igen, de hogy sikerült-e hosszú távon egymásra hangolódni, az már másik kérdés..:D

20L

2017. ápr. 28. 01:09
 32/41 anonim válasza:
A párom INTJ én pedig ESTJ. Néha nehéz, de legtöbb esetben tökéletesen kiegészítjük egymást. Sokszor nem értek vele egyet, kiidegel dolgokkal, de szuper a kapcsolatunk. Szerintem egy kis alkalmazkodás kell csak, meg hát rengeteg szeretet.... :) 20/L
2017. ápr. 28. 09:28
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
11:39, dettó... INTP itt is. Szinte mindenki fáraszt, untat, nem értik a dolgokat az én szemszögemből, és nem is veszem a fáradtságot hogy magyarázkodjak. Inkább csak megfigyelem az embereket, 90%-ban az első mondat után tudom, kivel állok szemben. A maradék 10%-ban hazudnak.
2017. ápr. 28. 21:25
 34/41 A kérdező kommentje:
#33 Én nem gondolom hogy önmagában az IQ bármire is jó lenne, egyszer kitöltöttem egy hosszabb, normális tesztet és 135 körül jött ki. Viszont gyorsan nem tudok gondolkodni, parancsszóra pörögni, a hangulatomtól függ a gondolkodásom eredményessége. Én inkább irigylem már azokat az embereket, akik nem úgy gondolkodnak mint én, le tudják szarni azokat a dolgokat, amikre az én agyi beállításaimmal se jövök rá így se úgy se ezalatt a rövid idő alatt. Soha nem lesz bennem egy teljes elfogadás és nyugodtság az élettel, legfeljebb valami néha időszakosan elvonja a figyelmemet róla.
2017. ápr. 28. 21:36
 35/41 anonim ***** válasza:
#33 bárcsak lány lennél :( :D
2017. ápr. 28. 22:13
 36/41 anonim válasza:

Először is a Myers-Briggs-típuselmélet tesztjét általában a munkáltatók szokták kitöltetni a munkára jelentkezőkkel, mert a teszt elég jól megmutatja, hogy valaki hogyan viselkedik a különféle döntési helyzetekben, viszont csak viselkedési preferenciákat mér, nem pedig az emberek valódi jellemét. Ezért aztán nincs is sok értelme az eredményt a párkapcsolatokra vonatkoztatni, bár valamennyi hatása kétségtelenül van az emberi kapcsolatokra.

Szerintem ebben a kérdésben irányadóbb lenne mondjuk egy érzelmiintelligencia-teszt eredményének függvényében kérdezni.

2017. ápr. 30. 19:00
 37/41 anonim válasza:

@25

"A csillagok állásából nem következtethetünk a jövőnkre."

EZ NEM IGAZ!!!!

Egyes esetekben ez lehetséges.

Ha pl. a Nap (vagy más csillag) pármillió kilóméterre megközelíti a Föld felszínét, akkor igenis tudok következtetni az emberiség jövőjéről.....

Szóval pontosítanék: ÁLTALÁBAN a csillagok állásából nem következtethetünk a jövőnkre.

2017. ápr. 30. 19:15
 38/41 anonim válasza:
Én is INTJ vagyok. Elég nehéz társat találnom, sajnos. Nem csodálkozom ezen, hisz néha saját magamtól is frászt kapok. Nem könnyíti a helyzetem,hogy meleg vagyok...
2017. máj. 1. 10:01
 39/41 anonim ***** válasza:
36# Volt olyan barátnőm, aki manipulatív, hisztizős, érzelmileg zsarolós személyiséggel rendelkezett, és nekem ez totális elmebaj kategória. A teszt kitöltése után a párkapcsolatban hozzám leginkább nem illő típus jött ki, ahol külön szerepet kapott az érzelmi zsarolás, mint fő tulajdonság.
2017. máj. 2. 00:21
 40/41 anonim ***** válasza:

Nekem eddig nem sikerült, bár fiatal vagyok még. Viszont úgy érzem, hogy el tudnék viselni egy hasonló embert párként.

17/L

2017. okt. 7. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!