Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a teendő, ha valaki szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha valaki szerelmes belém, de én nem tudom viszonozni csak kedvelem?

Figyelt kérdés
Nap mint nap találkozunk, nem tudjuk elkerülni egymást, ő ha konkrétan nem is mondta ki, de nyilvánvalóan odavan értem, párkapcsolatot akart, ilyeneket mondott, hogy nagyon szeret velem lenni, meg úgy vagyok jó ahogy vagyok a hibáimmal együtt. Nem érzek iránta úgy, de kedvelem. Azt mondta, hogy megérti és nem fogja rám erőltetni magát, de az érzései nem változtak, ezért neki jobb ha inkább nem nagyon beszélünk egymással. Én mit tehetnék, hogy jobb legyen, olyan kínosan érzem magam, rossz ez így. Régebben olyan jókat beszélgettünk, most meg mint két idegen.
2016. okt. 23. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
semmit nem tudsz tenni, hagyd békén, ennyi! majd elmúlik nála!
2016. okt. 23. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Próbáld meg egy ideig kerülni, de az ilyen hősszerelmes típussal az a fő gond, hogy bármit csinálsz, bemagyarázza magának, hogy azzal valójában jeleket adsz neki (ha csak annyit mondasz egy tüsszentésnél, hogy egészségére, abból is fél órás sztorit kerekít, hogy valójában azért mondtad, mert...)
2016. okt. 23. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:

voltam ilyen helyzetben és még vagyok is :(A srác még mindig kajtat utánnam és a szerelmével üldöz. mondjuk én adtam neki esélyt, az a pár hónap volt neki a mennyország ezt követeli vissza. S nem adja fel soha. Vár rám h rájöjjek h nekem ő kell. De ez nincs így és hiába magyarázom neki nem fogja fel.

Ignoráld teljesen. Ne engedd a barátságot mert úgy jársz mint én

2016. okt. 23. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem ugyan ez esett meg (én voltam a "szerelmes"). A lány nagyon kedvelt, szintén jókat beszéltünk, én belészerettem. Mikor mondta, hogy a dologból nem lehet semmi, én is hanyagoltam. Egy idő után elmúlt a szerelem, azóta ismét, mint barát nézek rá. Sajnos dacból egyikünk sem ír a másiknak, de amikor ritkán találkozunk, jókat beszélünk, bár igaz ami igaz, elég felszínes lett a dolog. Valószínű rátok is ez vár. Sajnos te nem tehetsz semmit. Hagyj neki időt!
2016. okt. 23. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Hagyjad szegény srácot békében. Neki is jobb így, akkor miért akarod felébreszteni benne azt, ami jelenleg látszólag "alvó állapotban" van benne? Egy pár hónap elteltével ki lehet gyógyulni ebből, és akkor el tud kezdeni mással ismerkedni komolyabban. De mivel őszintén szeretett ezért valószínűleg sosem fog elfelejteni.

Egyébként ritka ma már az ilyen, hogy valakit őszintén szeretnek, szóval jól gondold meg, hogy kit utasítasz el!

2016. okt. 23. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

De ha ő nem szereti, akkor édes mindegy h a másikfél szereti

Csak szenvedés lesz, mert tudod ő szeret te viszont nem tudod viszonozni

2016. okt. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!