Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy nő tényleg szeret?
Figyelt kérdés
Eddig csak szórakoztak velem, volt aki fogadásból jött oda hozzám, meg olyan is, aki nem jött el a randira....
Pedig tették a szépet. 4 lány is eljátszadozott az érzéseimmel, valahogy képtelen lennék megbízni már senkiben sem. Nem tudnám elhinni, hogy engem tényleg szeretne...
2017. jún. 13. 18:50
1/8 anonim válasza:
Ha valaki szeret, azt látod a szemében.
5/8 anonim válasza:
Érdeklődik irántad,és az is érdekli,milyen lekvárt főzzön neked.Hogy mi a nyomorod.Hogy milyen napod volt.Amikor rád néz,csillognak a szemei.Amikor segíthet,akkor segít.Mikor sz..r a kedved,feldob.Dióhéjban szerintem ennyi.
6/8 anonim válasza:
Egyszerű. Egy nő sohasem szeret. A női szeretet csak egy mítosz. Próbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről, de te hallgass csak a tapasztalataidra.
7/8 anonim válasza:
ha csak 4 játszadozott el veled az kevés
nálam ez a szám 20-30 között van...
8/8 anonim válasza:
Ezek szerint amikor tiszta szívemből szerettem egy férfit,és évekig vártam hűségesen,hátha észreveszi,mit meg nem teszek érte,az is csak mítosz volt.Meg azok a kapcsolataim,ahol az utolsót odaadtam volna a másiknak,mégis a dekoratív cicababák,a haverok,bulik,alkohol győztek.Értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!