Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, nők, asszonyok! Van köztetek egyáltalán valaki, akinek ilyen barátja van? (Részletek lent)
A gyakori párhuzamos valóságában úgy fest, külön törvények uralkodnak. Ha az itteni frusztrált pasasok állításaiból indulunk ki, akkor a nőknek csak a 190 centi magas, kigyúrt, kopasz, börtönviselt, BMW-s, külföldön dolgozó, havi félmilliót kereső, táncos lábú, 20 centis farkú férfiak kellenek. Vajon mi ebből az igazság? Sejtem, hogy nem sok, de végezzünk egy felmérést! Tehát ki az, akinek 190 centi magas, kigyúrt stb. pasija van, és ki az, akinek nincs?
Adatgyűjtés indul! :D
20. vagyok
ja, amúgy kocsija nincs is. Haja viszont van :).
173 cm, pocakos, van rajta néhány kiló plusz, nettó 130-150 körül keres, egy 26 éves kocsival jár, 19 centis van neki, nem mintha nekem ez számítana, jóval előtte beleszerettem, minthogy tudtam volna ezt. :D
Nem agresszív, nem börtönviselt, az ilyeneket épeszű nő kerüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!