Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még normális a magánélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még normális a magánéletem? (részletek lent)

Figyelt kérdés

24 éves srác vagyok, még sosem volt semmilyen kapcsolatom, még futó dolog sem... szégyellem bevallani, de még egy csókig sem jutottam el soha senkivel.

Normális ez? Úgy érzem, hogy az, hogy ennyit vártam már, nyomot hagyott bennem...

teljesen kész vagyok már, nem tudom mit csináljak...

2017. ápr. 9. 01:55
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

Ne hisztizz ezen, ennyit kell tenned. Ha egyébként normális

az életed, akkor ne agyaljd ezen, mert így őrülsz bele.

2017. ápr. 9. 02:00
 2/3 Ignis Subdialis ***** válasza:

Azért remélem nem ez az önbecsülésed mércéje, hogy sikerül-e fizikai kontaktba kerülni valakivel. Ha erre nagyon rá vagy pörögve, azzal sajnos még jobban csökkented az esélyeid, különösen egy normális hosszú kapcsolat terén, az nagyon érződik, ha a másik fél görcsöl valamin, ez nem jó belépő ismerkedésnél. Milyen formában kerestél eddig kapcsolatot?

Szerintem egyáltalán nem gáz 24 évesen így lenni, egyre szélsőségesebbek a párkapcsolati esélyek, sokan vannak így még idősebb korukban is, akár 30-on felül (még ezen az oldalon is találhatsz hasonló panaszokat).

S bármiből lehet még boldog végkifejlet, nem biztos hogy nagyon bánni fogod ha 28 évesen megtalálod életed szerelmét, hogy nem kell beszámolnod neki 80 megelőző kalandodról, hanem azt mondhatod, hú de jó volt várni... :D

2017. ápr. 9. 02:04
 3/3 anonim ***** válasza:

A szex, szerelem, társ elég alap szükségleteink. Na most neked ezt kellene figyelmedben tartanod. Szükségleteink kielégítésére végtelen számú lehetőség van, rinyálás nincs köztük. Neked kell megoldanod, a problémát. De segítek... ismerkedéshez tudás és gyakorlás kell. Pl. fejlesztened kell a kommunikációdat (testbeszédet legfőképp), az önbizalmadat, ezekben a témákban nagyon sok önismereti-önfejlesztő könyv írodott, nézz utána párnak.

Egyén problémamegoldó-képesség a kulcsa mindennek!

2017. ápr. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!