Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet valljak-e annak a lánynak, aki tetszik, ha tudom, hogy van barátja?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem szedném el a barátjától. Úgy se menne, mert a barátja jobban néz ki, meg minden. Az a kérdés, hogy elmondjam-e a lánynak, hogy beleszerettem?2017. okt. 2. 22:24
1/8 anonim válasza:
Mondjad el. Mi törtènhet? Nemet mond? Nem dől össze a világ. Nekem is mondtak már nemet. Kihevertem.
2/8 anonim válasza:
Én nem mondanám el. Ha a barátja jobb pasi szerinted , attól még tetszhetsz a lánynak. Ha szereted szerezd meg.
4/8 anonim válasza:
Úgyis kibököd majd valamikor, jobb előb mint egy rossz pillanatban, s legalább ő is tudni fogja miért viselkedsz furán.
5/8 anonim válasza:
Ha úgysem menne, nem mindegy? Állj a sarkadra kisgyerek. Utalj rá. Beszèljètek meg. Nem fog kinevetni. Ha pedig kinevet, azonnal lesz okod kiszeretni belöle, mert èretlen p.i.cs.a.
7/8 anonim válasza:
Szerelmet vallani akkor sem jó ötlet ha szingli az adott lány.
8/8 anonim válasza:
Ilyen önbizalommal inkàbb ne tedd de te tudod .Csak azért mondom mert igy sokkal jobban fogsz sérülni.Inkàbb szedd össze magad és keress olyan lànyt akire nem kell évekig vàrni.Kitartàst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!