Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a hamvas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a hamvas testű, érzékien szép csajok a magas, izmos, álomkan gladiátorokhoz vonzódnak (akik csak kemény szexre vágynak), nem pedig a sovány, alacsony érzelmes és gyengéd srácokhoz?

Figyelt kérdés

Lehet általánosításnak fog hangzani, de melyik pasiból néznétek ki jobban, hogy a barátnőjével forró teát kortyolgatva meghitten összebújik, poénkodik, érzelmesen csókolózik/szeretkezik és lelkizik (vagyis igazi társként megad neki minden szép pillanatot)?

[link]

[link]

Mert én utóbbira tippelnék. Mégis az alábbihoz hasonló tipikus filigrán, gyengéd, látszólag érzelmes csajokat ( [link] ) is rendszeresen látok ilyen tipikus magas, izmos gorillákkal kézen fogva sétálni és annyira ordít róluk, hogy nem illenek össze. Miközben én magányosan élem a szürke kis napjaimat és tudom, hogy elképesztő "emocionális orgazmust" tudnék okozni egy lánynak. De ők valahogy mégis mindig ilyen testőr figurákkal vannak együtt, mintha ők csak amolyan kelléktárgyak lennének, akivel jó megjelenni és lehet mutogatni a barátnőknek. Nem tudom mi a jó bennük. Miért van az, hogy ilyen szintű szélsőségek vannak párkapcsolatokban, miközben akik látszólag összeillenének sosem találnak egymásra?

2018. jan. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
7%

Hát na..#70, ha már így szóbakerült, te hogy oldanád meg? Én nem gondolkozom ilyenekben, mert egyik se a súlycsoportom, arra meg semmi szükség hogy bunkón lepattintson.

Abszolút nem veszekedni akarok,komolyan érdekel.

2018. jan. 16. 20:34
 72/79 anonim ***** válasza:
90%

#71 Én sem gondolkodom ilyesmikben, főleg mert lány vagyok. Az ismerkedés és párkapcsolat nem egy megoldandó probléma, mintha kötelességed lenne, hogy összejöjj egy lánnyal. Ha úgy érzed, hogy alkalmas egy illetővel(mert érzed rajta, hogy kedve lenne hozzád), akkor beszéltek, ha jó együtt, akkor folytatódnak a dolgok maguktól.

De hogy válaszoljak, úgy “oldom meg”, hogy ismerkedek, csiszolom a szociális készségeimet is, nem csak nyomulok valakire, mert az állati ösztöneim azt diktálnák:)

2018. jan. 16. 20:48
 73/79 anonim ***** válasza:
48%
Hmmm, oké, ez korrekt válasz volt, elfogadom :) már csak azt mondd meg, hogyha rád nyomulnak "úgy",azt hogyan kezeled :)
2018. jan. 16. 21:08
 74/79 anonim ***** válasza:
74%
Óriási hülyeség tendenciákra fogni a sikertelenséget. Én pl. magas vagyok, sőt régen helyes is voltam, most már pufibb az arcom. De.. Így is csak duci csajaim voltak kb., és nekik tetszem csak. Pedig magas vagyok. Na akkor? Ez nem ezeken múlik. Hanem hogy mennyire vagy kibékülve magaddal, és mennyire vagy önbizalommal teli, illetve érdekes figura vagy-e, nem egy unalmas irodahuszár. Én tudom mik a hibáim, tudom hol a helyem. Valamin tudom hogy változtatnom kell, de valamin nem fogok egy csaj kedvéért sem, mert önmagamat sem szeretném meghazudtolni.
2018. jan. 16. 21:13
 75/79 anonim ***** válasza:
96%

#73 Úgy, hogy megismerem a másikat, nem csak álmodozom, és nem úgy kezelek emberi lényeket, mintha az álmaim széles vásznáról pattantak volna le épp:D Mert az elég téves. Kell némi emberismeret, hogy ne sztereotípiák szerint lássunk és kezeljünk másokat. Figyelek egy beszélgetésnél a mondandóra és nem beskatulyázom azt, hogy milyennek látom az illető embert.

Igazából én nem tartom kizártnak, hogy felszínesen működő ember is találhat barátnőt (egy hozzáillő kirakat babát).

Csak épp ne csodálkozzon azon, ha más nők visszautasították, akiknél meg volt bizonyosodva, hogy lesz valami, csakmert ránézésből előre beképzelte.

2018. jan. 16. 21:36
 76/79 anonim ***** válasza:
60%
Oké :) Ez alapján tényleg korrekt a hozzáállásod, na veled speciel nincs is baj, mint lánnyal, több ilyen kellene! Zöld kéz :)))
2018. jan. 16. 21:37
 77/79 anonim ***** válasza:
89%

Te nagyon nagyon nagyon nagyon buta vagy. Borzasztóan sokat gondolsz magadról,és emiatt fogsz egyedül meghalni. Te magad is tudod hogy valójában egy lúzer vagy és itt éled ki a frusztrációdat mert nem tudsz lányt szerezni. Gáz. Ráadásul honnan tudod te hogy milyen egy duci lány? Az egyik legjobb barátnőm is duci és nagyon érzelmes! Szerintem egy sötét paraszt vagy aki megérdemli hogy egyedül maradjon.

Ja, és én az általad jellemzett 'hamvas' lányok közé tartozom de egy ilyen barommal soha se jönnék össze.

19L

2018. jan. 25. 14:11
 78/79 anonim ***** válasza:
83%
Te csak magadnak tudsz orgazmust okozni esetleg. :)
2018. febr. 27. 13:25
 79/79 anonim ***** válasza:
Klisé és általánosítás. Szerinted akinek gladiátor teste van, az csak szexet akarhat? Gondolom akkor szerinted aki tetovált, az börtöntöltelék. Sajnálom, hogy ennyire korlátolt a gondolkodásod. A világ nem fekete-fehér.
2018. júl. 27. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!