Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a hamvas testű, érzékien szép csajok a magas, izmos, álomkan gladiátorokhoz vonzódnak (akik csak kemény szexre vágynak), nem pedig a sovány, alacsony érzelmes és gyengéd srácokhoz?
Lehet általánosításnak fog hangzani, de melyik pasiból néznétek ki jobban, hogy a barátnőjével forró teát kortyolgatva meghitten összebújik, poénkodik, érzelmesen csókolózik/szeretkezik és lelkizik (vagyis igazi társként megad neki minden szép pillanatot)?
Mert én utóbbira tippelnék. Mégis az alábbihoz hasonló tipikus filigrán, gyengéd, látszólag érzelmes csajokat ( [link] ) is rendszeresen látok ilyen tipikus magas, izmos gorillákkal kézen fogva sétálni és annyira ordít róluk, hogy nem illenek össze. Miközben én magányosan élem a szürke kis napjaimat és tudom, hogy elképesztő "emocionális orgazmust" tudnék okozni egy lánynak. De ők valahogy mégis mindig ilyen testőr figurákkal vannak együtt, mintha ők csak amolyan kelléktárgyak lennének, akivel jó megjelenni és lehet mutogatni a barátnőknek. Nem tudom mi a jó bennük. Miért van az, hogy ilyen szintű szélsőségek vannak párkapcsolatokban, miközben akik látszólag összeillenének sosem találnak egymásra?
Túl hosszú lenne kifejteni véleményem, de...Ahelyett hogy itt siránkoznál, inkább megszólíthattál volna több csaj, akikkel értelmesen is el tudnál beszélgetni! (hallottál más olyanról, hogy az ellentétek vonzzák egymást)?
Nekem volt molett meg sovány barátnőm is. Sajnos jelenleg szingli vagyok, pedig a felsorolt tényezőkkel rendelkezem. Magas vagyok, átlagos testalakat (most kezdek sportolni), normális, jo a humorom, és még is egyedül vagyok.
30F
Brühühühühü kérdező.
Mert a nőknek FÉRFI kell nem egy kisfiú aki elvan magának.
Aki néha falhoz b...sza,hidd el,erre vágynak,én tudok érzelmes is lenni de férfi is.
Ez kell a nőknek amikor egyszerre vagy szenvedélyes,gyengéd bújos,de mellette egy kisportolt pasi akire beindul és tudja mit akar határozott.
Te egy nyálgép vagy sajnos ez nem férfias,ráadásul vékony is,kettő nagyon nem jó.
Hidd el tapasztalat lányok mondják ezt.
Keres magadnak egy duci elhízott lányt annak elég lesz mert nem jut neki több.
Egy nőies nő férfias férfit akar,aki gynegéd,de határozott,néha falhoz vágja és keményen megd...ja,de finoman is tud szeretkezni,aki okoz neki orgazmusokat és remeg alatta,akinek céljai vannak az életben jó fizetése,stílusa.
Na most mondk egy példát,mert nem bírom tovább ezt a butaságot.
Én vékony,kicsit érzelgősebb vagyok, a barátom magas, sportos(nem olyan kigyúrt,inkább szálkás kockahas), folyton viccelődik,amolyan”menő”pasi,talpraesett,mégis szoktunk lelkizni .
Az egyik legjobb barátnőmet (aki picit duci),most jegyezte el a barátja,aki vékony.
Tudod,a normális embereknél nem az határozza meg a kapcsolatokat hogy a fejükben leírt paraméterek meg hatalmas bullshitek alapján összeillenek e,hanem rámézel valakire és tudod,hogy igen,na ő kell nekem,láthatatlan mágnes. ha így haladsz és életben mindent külsőségek alapján fogsz szemlélni,magyon nagy bajban leszel.
23N
Meg jo, hogy azzal jovunk ossze, akivel csak szeretnenk, nem a kerdezo skalaja szerint. :dDd az ilyenek remelm utod nelkul halnak meg.
Egy vekony, sovany csavohoz hasonlo lany illik, vagy koverkes.
Fogadd el, ne a hulye egyensuly szovegeddel gyere. Fejleszd magad, ismerek csunya csavokat, akiknek iszonyat jo nojuk van... Csak ok nem csak a lelki beket tudjak garantalni a baratnojuknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!