Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a hamvas testű, érzékien szép csajok a magas, izmos, álomkan gladiátorokhoz vonzódnak (akik csak kemény szexre vágynak), nem pedig a sovány, alacsony érzelmes és gyengéd srácokhoz?
Lehet általánosításnak fog hangzani, de melyik pasiból néznétek ki jobban, hogy a barátnőjével forró teát kortyolgatva meghitten összebújik, poénkodik, érzelmesen csókolózik/szeretkezik és lelkizik (vagyis igazi társként megad neki minden szép pillanatot)?
Mert én utóbbira tippelnék. Mégis az alábbihoz hasonló tipikus filigrán, gyengéd, látszólag érzelmes csajokat ( [link] ) is rendszeresen látok ilyen tipikus magas, izmos gorillákkal kézen fogva sétálni és annyira ordít róluk, hogy nem illenek össze. Miközben én magányosan élem a szürke kis napjaimat és tudom, hogy elképesztő "emocionális orgazmust" tudnék okozni egy lánynak. De ők valahogy mégis mindig ilyen testőr figurákkal vannak együtt, mintha ők csak amolyan kelléktárgyak lennének, akivel jó megjelenni és lehet mutogatni a barátnőknek. Nem tudom mi a jó bennük. Miért van az, hogy ilyen szintű szélsőségek vannak párkapcsolatokban, miközben akik látszólag összeillenének sosem találnak egymásra?
Kérdező, tudod miért nem kellesz te senkinek?
Nem a külsőddel, hanem az agyaddal van a baj. Lehetsz nekem tá bármilyen ideál, ilyen hozzállással, világlátással rád se néznék.
Undorító, ahogyan lenézel másokat, magadat meg dícsfényben tünteted fel.
"Ha nekem jóképű és intelligens, stílusos fiatalemberként csak annyi "hibám" van, hogy rövidebb a lábam, karom és felsőtestem (amúgy arányos vagyok), akkor nehogy egy olyan lánnyal érjem már be, aki lustasága miatt néz ki úgy ahogy."
Nem csak ennyi "hibád" van kérdező. Pontosabban amit te hibaként értékelsz, az csak a te kis álomvilágodban az. (van egyébként neve?) Te fejben nem vagy ott, ott van a hiba. Nem is kicsi. Olyan vagy, mint Pistike, aki bebässza az ablakot az iskola udvarán, de mindenki hibás, csak ő nem.
A saját szerencsétlenséged miatt azokat a nőket hibáztatod, akik nem akarnak szóba állni egy olyan emberrel, akiről messziről süt, hogy önértékelési problémái vannak.
Alacsony, vékony, ronda fickóként mondom, (ráadásul én nem is vagyok olyan intelligens, mint te - :D) hogy simán lehetne bármikor olyan csajom, amilyet csak akarok. Mert kurvära nem magasság/vékonyság/nyálasság kérdése...
Már bocs, de az általad linkelt képekből egyik sem a legszimpatikusabb fajta. Attól, hogy valaki izmos, kisportolt, attól még nem durva arca, ő is lehet gyengéd érzelmes. Tehát nagyon elvagy tájolódva és fekete-fehéren látod a világot.
A “gyengés, érzelmes” srác is egy nyavalygó, depressziós formának tűnik, tehát nagyon elvagy tévedve, ha azt hiszed, ez valami “férfi ideál” megtestesítője, csak azért mert végletekben látod a világot.
Olyan ez, mintha azt állítanám, hogy adott a.) sz*r és B.)Sz*r. Az a.) nem lehet jó, ezért a B.) jó. Hol ott egyiksem. És nem csak ezekből áll a világ szerencsére.
Pl. a legrosszabb, hogy az általad linkelt képeken egyik férfi sem mosolygós, derűs, vicces. Pedig ez szokott befutó lenni sok lánynál. Pl. biztos odalenne a csaj a képen ezért a fickóéet:
Nos én (mások véleménye alapján magamról nem akarok így nyilatkozni:D) hamvas testű, érzékien szép csaj vagyok, és a barátom, egy sovány, alacsony, érzelmes fiú akit imádok. Én is picike vagyok kb. 162 cm ő meg max 170. Ettől függetlenül elképesztően helyes, és okos, és szerencséjére a romantika mellett a kemény szex is jól megy neki.:D
Nekem sose jöttek be a gorillák, és sok olyan lányt ismerek akinek szintén nem. Szóval ez amit írsz, csak egy erős általánosítás, és nálad nem itt lehet a probléma.
24/N 162 cm és 51kg ( még mielőtt rámfognád hogy biztos dagadt vagyok és ezért elég nekem a barátom)
Nem csak külsőn kell leragadni, ennyi. Nem puzzle darabkák vagyunk, akik holmi felületes szempontból “összeillenek”, hanem SZEMÉLYISÉGGEL bíró lények. Lehetsz szép, senki sem zárja ki ezt a tényt, lehet, hogy jó a fizikumod. De ELB#SZ*TT nyavalygó személyiséged van, vagy tudom is én mi, ami taszítja a lányokat. Mi olyan nehéz ezen felfogni? Lehet, hogy akiket te csak hamvas bőrű barbibabáknak látsz, azoknak személyiségük is van és hozzájuk személyiségben is passzoló társat keresnek. A külső nem mindig írja le a személyiséget (bár így lenne, mert akkor előre kiszúrnám a sz*rembereket és kikerülném).
#6 Annyira unalmas, hogy csak búbánatos képeket linkelsz, eléggé tükrözi a lelki világod. Ezeken a képeken nem csak az a baj az emberkékkel, hogy kövérek, hanem az egésznek a stilusa és hangulata is. Ismerek kövér de szimpatikus férfiakat is, akiknek van stílusa, szórakoztatóak, derűsek. Tehát nem testsúly köré kell írni mindent.
Felületesen, ránézésre te itt nem fogod megmondani, hogy ki kihez illik. Isten őrizz’, hogy valaki a randi problémákról kezzen beszélni neked, te meg elkezdesz mutogatni, hogy “Ni, ehhez, meg ehhez illenél”. Ez nem így működik.
1) valóban sztereotípiákon alauló buta általánosítás, hogy aki magas és izmos az ézéketlen, aki alacsony és vékony az pedig kedves és mély érzésű
2) szelektíven csak azt látod amivel önigazolast nyerhetsz - sok alacsony és vékony férfinak van filigrán gyengéd barátnője - ezt nem veszed figyelembe
3) nem a te döntöd el, hogy kik illenek össze - mi közöd hozzá
4) a mély érzések nálad itt kimerültek az
- irigységben
- más férfiak sztereotipizált lehúzásában
- indirekten a nők felszínessel vádolásában
- miközben te magad is felszínesen csak a hamvas testű érzéki nőket tartod nőnek
Szerinted ez vonzó??
Egy szó: felszínesség
'Nuff said.
De azért igazán kíváncsi vagyok arra, hogy az ilyen felszínes álmokkal telített síró szinglik hogy mennek oda egy lányhoz, hogy viselkednek a lány jelenlétében? Önfeledten beszélgetnek, miközben szórakoztatóak és elvarázsolják a lányt a tartalmas beszélgetéseikkel, jó kapcsolatteremtő készségeikkel? Vagy csak állnak és csorgatjàk a nyálukat, gondolván “-Hű de szép lány, hamvas bőr, WOW szép” *nyálcsorgatás* “-Összebújnék egy forró tea mellett” Majd egyből letámadják a csajt, és egyből arra térnek, hogy mennyire összebújnának vele.
Én nem így képzelek egy szép pillanatot, ez csak tapadós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!