Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a hamvas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a hamvas testű, érzékien szép csajok a magas, izmos, álomkan gladiátorokhoz vonzódnak (akik csak kemény szexre vágynak), nem pedig a sovány, alacsony érzelmes és gyengéd srácokhoz?

Figyelt kérdés

Lehet általánosításnak fog hangzani, de melyik pasiból néznétek ki jobban, hogy a barátnőjével forró teát kortyolgatva meghitten összebújik, poénkodik, érzelmesen csókolózik/szeretkezik és lelkizik (vagyis igazi társként megad neki minden szép pillanatot)?

[link]

[link]

Mert én utóbbira tippelnék. Mégis az alábbihoz hasonló tipikus filigrán, gyengéd, látszólag érzelmes csajokat ( [link] ) is rendszeresen látok ilyen tipikus magas, izmos gorillákkal kézen fogva sétálni és annyira ordít róluk, hogy nem illenek össze. Miközben én magányosan élem a szürke kis napjaimat és tudom, hogy elképesztő "emocionális orgazmust" tudnék okozni egy lánynak. De ők valahogy mégis mindig ilyen testőr figurákkal vannak együtt, mintha ők csak amolyan kelléktárgyak lennének, akivel jó megjelenni és lehet mutogatni a barátnőknek. Nem tudom mi a jó bennük. Miért van az, hogy ilyen szintű szélsőségek vannak párkapcsolatokban, miközben akik látszólag összeillenének sosem találnak egymásra?

2018. jan. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
91%

Te annyira sötét vagy, hogy egy feketelyuk alakult ki a kérdésed helyén a monitoromon.

23/N

2018. jan. 16. 15:10
 12/79 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, te nagyon buta vagy, ha külsőségek alapján képzeled el a párokat.

Sokat hiszel magadról, a neked nem szimpatikusakat pedig lenézed. Honnnan tudod, hogy a Tarzan testalaktú ember nem képes olyan empátiára, nyugis körülményekre, mint te?

Te is csak a külsőségeket nézed, és ha éppen nem jössz össze álmaid lányával, bele se gondolsz, hogy talán azért, mert a másik pasit jobbnak tartotta annyival, hogy őt válassza.

2018. jan. 16. 15:12
 13/79 anonim ***** válasza:
90%

9#

De beteg vagy...

Ránézek egy férfira, és eldöntöm, hogy tetszik vagy sem.

A szelektálás is megtörténik: a 120 centis, 30 kilós görcsök egyedül maradnak, így nem adják tovább a génjeiket.

Te most azt akarod hivatalos úton kierőszakolni, ami ösztönösen működik?

Akkor buta is vagy.

Mit akarsz tovább örökíteni? A telesírt zsebkendőid?

2018. jan. 16. 15:12
 14/79 A kérdező kommentje:

#10: "Neked is kelléktárgy kell; ha nem az kéne akkor nem kizárólag a külsejük alapján jellemeznéd azokat a lányokat, akik után visz a farkad."

Ez nem így van, mert a gyengédebb/szebb/hamvasabb külső általában emocionálisabb és szendébb belsőt is takar. Egy átlag duci csajnak egyszerűen nem olyan a személyisége, mint amilyen az enyém. Egyszerűen nem illenénk össze. Ők nem annyira lelkizősek és velük nem lehetne szép dolgokról elmélkedni.

2018. jan. 16. 15:14
 15/79 anonim ***** válasza:
88%

Mert egy nőies nő egy férfias férfihoz vonzódik. Általában megfigyeltem, hogy a saját nemi szerepükhöz szépen illeszkedő, nőként/férfiként jól működő emberek a másik nemnek is ezeket a tagjait keresik. Nekem volt még régen kevésbé maszkulin (viselkedésre is) párom, a mostani barátom elég izmos és a viselkedése is férfias... Nem elfogultságból, de sokkal jobban ért hozzám és sokkal jobban egymásra tudunk hangolódni. Egyszerű a képlet, a legtöbb férfi, aki nem ad magára annyira, tudja magáról, hogy nem tett ebbe bele eleget. Sőt, aki nem akar megfelelni a kultúránk férfiszerepének (pl. kezdeményezés, határozottság), az is. Érződik rajtuk a belső konfliktus, hogy egyrészt lusták nagyobb erőfeszítést tenni ezért, másrészt frusztrálja őket, hogy nem elég sikeresek. De így volt ez a rossz tanulókkal is, akik nem akartak a diákszereppel azonosulni. Ez egy ilyen játék. Visszatérve, az orgazmus nem attól függ, hogy te mit produkálsz, nem csak attól.

Sokkal több dolog zajlik az ember fejében olyankor, mint a testében. Alapvetően akihez vonzódunk, azzal sokkal intenzívebb orgazmust tudunk átélni, ez tudományos tény. Másrészről pedig aki nem a saját belső harcaival van elfoglalva, az képes levetkőzni a gátlásait és a jelenben lenni, a partnerre figyelni és nem arra, hogy ő ilyen vagy olyan. Ez viszont már saját tapasztalat, sokkal jobban működik a nemi életem azóta, hogy elkezdtem edzeni és ki vagyok magammal testileg-lelkileg békülve, mert nem az jár az agyamban, hogy én ott nőként vajon milyen vagyok. Hanem hogy én vagyok valamilyen, az biztosan jó úgy, ahogyan van, elvégre is sokat tettem/teszek érte, figyeljünk inkább a szitura, hogy ő mennyire élvezi, ez mennyire jó érzés, ő milyen aranyos, milyen jó kis csapat vagyunk... Remélem, így érthető.

A komplexusos meg önbizalomhiányos nők/pasik folyamatosan csak magukra meg a riválisaikra (vagy riválisnak képzelt emberekre) figyelnek... Ennél még a semmi is jobb.

2018. jan. 16. 15:16
 16/79 anonim ***** válasza:
92%

"Ők nem annyira lelkizősek és velük nem lehetne szép dolgokról elmélkedni."

Talán minden duci lányt ismersz? Esküszöm meg is érdemled, hogy ne kapj "hamvas" lányt magadnak.

A megnyilvánulásaid alapján még a 'belsőd' sem kéne.

2018. jan. 16. 15:17
 17/79 anonim ***** válasza:
93%

Ez annyira hülye, hogy hülyébb már nem is lehetne.

Nem csodálom, hogy nincs nőd, ritka ostoba ember vagy.

2018. jan. 16. 15:17
 18/79 anonim ***** válasza:
90%

14#

Most toltad túl a trollkodást.

Ennyire ostoba ember írni és olvasni se tanul meg.

Legközelebb kicsit vegyél vissza.

Egyébként miért jó neked, hogy ilyen kérdésekkel lejáratod az alacsony pasikat?

2018. jan. 16. 15:18
 19/79 A kérdező kommentje:

"A szelektálás is megtörténik: a 120 centis, 30 kilós görcsök egyedül maradnak, így nem adják tovább a génjeiket."

És szerinted ez mennyire etikus illetve helyeselendő dolog? Ne haragudj de ez a fajta magatartás kb. 75 évvel ezelőtt volt jellemző csak más formában (gondolom kitalálod melyik időszak). Manapság is folyik egy megbélyegzési folyamat csak a társkeresés terén és burkolt formában olyan köntösbe csomagolva, hogy azt ne deportálásnak, hanem társkeresési problémának/sikertelenségnek hívják.

2018. jan. 16. 15:19
 20/79 anonim ***** válasza:
63%
Igazi nő vad szexre vágyik nem romantikára
2018. jan. 16. 15:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!