Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a hamvas testű, érzékien szép csajok a magas, izmos, álomkan gladiátorokhoz vonzódnak (akik csak kemény szexre vágynak), nem pedig a sovány, alacsony érzelmes és gyengéd srácokhoz?
Lehet általánosításnak fog hangzani, de melyik pasiból néznétek ki jobban, hogy a barátnőjével forró teát kortyolgatva meghitten összebújik, poénkodik, érzelmesen csókolózik/szeretkezik és lelkizik (vagyis igazi társként megad neki minden szép pillanatot)?
Mert én utóbbira tippelnék. Mégis az alábbihoz hasonló tipikus filigrán, gyengéd, látszólag érzelmes csajokat ( [link] ) is rendszeresen látok ilyen tipikus magas, izmos gorillákkal kézen fogva sétálni és annyira ordít róluk, hogy nem illenek össze. Miközben én magányosan élem a szürke kis napjaimat és tudom, hogy elképesztő "emocionális orgazmust" tudnék okozni egy lánynak. De ők valahogy mégis mindig ilyen testőr figurákkal vannak együtt, mintha ők csak amolyan kelléktárgyak lennének, akivel jó megjelenni és lehet mutogatni a barátnőknek. Nem tudom mi a jó bennük. Miért van az, hogy ilyen szintű szélsőségek vannak párkapcsolatokban, miközben akik látszólag összeillenének sosem találnak egymásra?
46#
Kapaszkodj meg: kb. 168-170 magas a férjem. Nem vékony, inkább izmos. Abszolút férfias férfi.
Te meg ilyen belsővel akkor se kellenél senkinek, ha 190 lennél és 100 kg tömör izom.
A kérdező kommentje:
#45: Pedig az a nyers igazság - és erre nem fogsz tudni mit válaszolni, mert beléd szorul a szó - hogyha a pasid összemenne mondjuk 168-170 centire, akkor egyből rohadtul nem vonzódnál hozzá. Na ezt válaszold meg őszintén, várom!
Mondjuk nem hozzám szólnak a szavaid, de te meg arra válaszoljál már, hogy ha a te kiszemelted, a hamvas testű, érzékien szép álomcsajok híznának a hamvas kis testükre 20 kg-ot, akkor egyből rohadtul nem vonzódnál hozzá! Na válaszoljál őszintén!
#52: "Mondjuk nem hozzám szólnak a szavaid, de te meg arra válaszoljál már, hogy ha a te kiszemelted, a hamvas testű, érzékien szép álomcsajok híznának a hamvas kis testükre 20 kg-ot, akkor egyből rohadtul nem vonzódnál hozzá! Na válaszoljál őszintén!"
Megmondom neked a tutit (mondjuk úgy is le fogod sz**ni): Fogyni simán le lehet, megnőni nem. A kövérség=igénytelenség/lustaság jele. Alacsonyság=adott/kőbe vésett tulajdonság. Bicskanyitogató, ahogy a nők 99,6%-a egy kalap alá veszi a kettőt. Jó, hogy titeket nem érint a probléma, különben másképp gondolnátok. Hogy visszaüssem a labdát: Válaszold meg milyen érzés lenne nulla, azaz szúnyogcsípés méretű mellel élned! Kb ugyanez a kategória. Ha nekem jóképű és intelligens, stílusos fiatalemberként csak annyi "hibám" van, hogy rövidebb a lábam, karom és felsőtestem (amúgy arányos vagyok), akkor nehogy egy olyan lánnyal érjem már be, aki lustasága miatt néz ki úgy ahogy.
Ha annyira magabiztos lennél, hogy te összeillesz egy hamvas kis barackkal, akkor már rég lett volna ezer ilyen csajod. Most hiába vennék az életből példákat, hogy mennyi alacsony, vézna, nagydarab és nem tökéletes kinézetű pasinak van helyes barátnője, az téged nem vigasztalna meg, mert rákennél valamit, hogy hajh pénzes, vagy egyéb marhaság. Neked szexi csaj kell, nem a dagi, nem a laska seggű, értem. Aki nem tökéletesen néz ki, azzal nem is lehet lelkizni, teázgatni, meg érzelmi orgazmusban részesíteni...
De ha annyira összeillenél az a kategoriás csajokkal nem gondolod hogy már összejött volna legalább egy?
Az van, hogy a helyes pasiknak van önbizalma odamenni hozzájuk általában. Akkor máris előrébb vannak a csajozás terén mintha csak sírnának, hogy a csajok nem őket választják. A lányok meg néznek ki annyira jól, hogy megtehetik, hogy észre se vesznek. -Tök kegyetlen mi? Mondjuk egy átlagosabb csaj, vagy nem annyira szép nem a külsőd alapján választana téged, de úgy ez nem érdekel téged, mert ők kuka...
Nem hozzam szolt a legutobbi kerdesed, de valaszolok: nem kell beerned kover lannyal, nyugodtan valogarhatsz, senki sem tiltja meg.
Egy kismello lany is tud jol kinezni, sot, mostanaban a legtobb A kosar korul jar. Foleg egy jo kisportolt popsival, meg no letemre is utanuk fordulok neha.
Az a jo, hogy nincs ilyen beskatulxazas, nem kell senkinek se osszejonnie veled, hogy a sz&r geneidet tovabborokitse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!