Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a hamvas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a hamvas testű, érzékien szép csajok a magas, izmos, álomkan gladiátorokhoz vonzódnak (akik csak kemény szexre vágynak), nem pedig a sovány, alacsony érzelmes és gyengéd srácokhoz?

Figyelt kérdés

Lehet általánosításnak fog hangzani, de melyik pasiból néznétek ki jobban, hogy a barátnőjével forró teát kortyolgatva meghitten összebújik, poénkodik, érzelmesen csókolózik/szeretkezik és lelkizik (vagyis igazi társként megad neki minden szép pillanatot)?

[link]

[link]

Mert én utóbbira tippelnék. Mégis az alábbihoz hasonló tipikus filigrán, gyengéd, látszólag érzelmes csajokat ( [link] ) is rendszeresen látok ilyen tipikus magas, izmos gorillákkal kézen fogva sétálni és annyira ordít róluk, hogy nem illenek össze. Miközben én magányosan élem a szürke kis napjaimat és tudom, hogy elképesztő "emocionális orgazmust" tudnék okozni egy lánynak. De ők valahogy mégis mindig ilyen testőr figurákkal vannak együtt, mintha ők csak amolyan kelléktárgyak lennének, akivel jó megjelenni és lehet mutogatni a barátnőknek. Nem tudom mi a jó bennük. Miért van az, hogy ilyen szintű szélsőségek vannak párkapcsolatokban, miközben akik látszólag összeillenének sosem találnak egymásra?

2018. jan. 16. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:
#27: Arra gondolok, hogy a valóságban minden embernek meg lenne a magához való párja, de a nők ezt az egyensúlyt valahogy mégis fel tudják borítani. Ez olyan, mintha holnaptól a Tesla egy globális gazdasági összeesküvés következtében negyedannyiért árulná az autóit, mint a BMW/Mercedes és mindenki az ő kocsijait venné meg. Utóbbi kettő gyárthat akármilyen jót nem venné meg senki pedig nyilvánvalóan igazságtalanul kerültek olyan helyzetbe és csődbe is mennének. Én magamat elég helyes és intelligens pasinak tartom és csupán 2 hibám van (alacsony, sovány). Ezek miatt mégis periférián kívülre kerülök. Csak egy kérdés: Egy alacsony, sovány, de helyes pasihoz milyen kaliberű lányt képzelnél el? Csak erre válaszolj!
2018. jan. 16. 15:35
 32/79 A kérdező kommentje:
Mert a válaszod egészen biztosan nem ez lesz: 2egy alacsony, vékony, de szép lány".
2018. jan. 16. 15:38
 33/79 anonim ***** válasza:
89%

Ja,hogy Neked szép csaj kell nyista energia befektetéssel? Értelek.

Már miért kéne az általad agyonajnározott nőtípusnak összejönnie veled,ha amúgy azzal jön össze, akivel akar? Nincs rászorulva,hogy az első pancserrel összejöjjön,akiben orra bukik.

Én se vagyok nőben egy Victoria's Secret-szint,mégse követelek egy topmodell csávót.Milyen érdekes...

2018. jan. 16. 15:38
 34/79 anonim ***** válasza:
90%

Hangosan felröhögtem a képeken. :DD

A kigyúrt gyökér vigyora..

De megint csak a szokásost láthatjuk: csokispult előtt hisztiző kisgyereket, aki a legjobbat akarja, és ha nem kapja meg, csak mert ő szerinte neki ez alanyi jogon jár, akkor a földhöz csapja magát.

Ilyen lányokat amúgy kifinomultabb férfiakkal látok, nemcsak ez a két típus létezik. A második férfi eleve jobb képű, mint az első, csak hát az is kérdéses mennyire torz a kérdező énképe, hogy egy stockmodellhez hasonlítgatja magát.

2018. jan. 16. 15:43
 35/79 A kérdező kommentje:

#33: "Én se vagyok nőben egy Victoria's Secret-szint,mégse követelek egy topmodell csávót.Milyen érdekes..."

Mert te jól gondolkozol és a "saját szintedet" választottad. Azonban látatlanban megmondom, hogy "topmodell" pasira is lenne esélyed és ezzel máris "belerondítanál" a társkeresés "piaci egyensúlyába". Ha minden nő így gondolkodna, akkor már lehet nekem is lett volna barátnőm. De valahogy mindegyikőjük legalább 2-3 kategóriával jobb pasival jön össze.

2018. jan. 16. 15:44
 36/79 anonim ***** válasza:
85%
Ismerek egy alacsony, sovány, helyes srácot, akinek nagyon szép arcú, kedves, bàr kissé duci barátnője van már 7 éve. Nagyon jól kijönnek és összeillenek. Mondjuk a csàvónak nagyon jó a dumája és a humora, plusz rendes, szerintem sok lány szìvesen járna vele. Nem minden a külső.
2018. jan. 16. 15:45
 37/79 A kérdező kommentje:

"A második férfi eleve jobb képű, mint az első..."

Akkor vedd úgy, hogy az a srác 168-170 centi és mondjuk 60 kiló. Az első meg 190 akárhány centi és egy mázsa izom. Ezt már az elején írnom is kellett volna.

2018. jan. 16. 15:46
 38/79 anonim ***** válasza:
91%

Azt vágod ugye, hogy a szerelem + párválasztás nem piaci alapon működik, ugye?

Vagy ezt se fogod fel?

2018. jan. 16. 15:47
 39/79 anonim ***** válasza:
93%

Nehogy már te döntsd el, hogy kihez ki illik, ki vagy te?

Amíg meg ilyen hülyeségeken nyavalyogsz, addig meg is érdemled, hogy a kutyának nem kellesz.

2018. jan. 16. 15:47
 40/79 anonim ***** válasza:
85%
De hulye vagy. Mar megint az alacsony vekony srac aki erre fogja...En nem merem azt mondani, hogy alomno vagyok, de az egyik baratnom tenyleg irto szep, minden pasi megfordul utana. O egy alacsonyabb igaz nem vekony hanem inkabb macisabb, kopaszodo pasival van egyutt aki egyebkent nagyon jofej okos es humoros. Elotte neki is voltak ilyen diszkanjai de szerintem 18 folott illik megkomolyodni. Egyebkent de nem dugnal meg egy szep “hamvas” testu alomnot? Dehogynem. Akkor meg mit szidod a noket?
2018. jan. 16. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!