Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző az hogy az a sok férfi aki a külsejére fogja a sikertelenségét az valójában a belseje, személyisége miatt sikertelen?
Egy embernek a kisugárzásán látod a lelkét, a személyiségét is. Tehát ahhoz, hogy valakiről tudd, hogy alkalmas-e párkapcsolatra nem kell vele hónapokig beszélgetned. Ha valaki önbizalomhiányos, negatív, komplexusos arra elég ránézni és tudni fogod. Ha nem is konkrétan, de akkor is taszítani fog.
Tehát én is azt mondanám, hogy 100% az arány.
#12 én szép nőként adtam esélyt kevésbé előnyös külsejű férfinak is. Ápolt volt, igényes, adott magára(ezek már eleve rengeteget dobnak egy előnytelenebb külsőn), és olyan jófej, humoros, magabiztos, de mégis kedves és figyelmes volt, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
Olyan meg, hogy valaki 1 másodperc alatt elhajt a külsőd miatt, olyan nincs. Ja, nem random vadidegeneket kellene leszólítanod, mert akkor lehetsz te a walesi herceg is, a legtöbben akkor is elhajtanának.
#8 Nyolcasnak szerintem is igaza van. Bar a ferfi modell hianya, az folyamtosan vegig kiser. Nincs a mediaban egy kovetendo pelda, hogyan jut el az egyik pontrol a masikra. Ki az akit a modern ferfi modellnek lehet tekinteni? Justin Bieber? Vagy Ryan Gosling?
Igen valoban eltunt az igazi tradicionalis ferfi, de kerdem en biztos, hogy arra lenne szukseg, hogy a ferfi, ne tekintse egyenlo felnek a tarsat, kiosztana, hogy fozz-moss-takarits s neveld a gyereket, mert ez a tradicionalis no dolga. Cserebe a ferfi megkeresi a kajara es a csekkekre valot.
Ugyanugy eltuntek az igazi nok is. A nemi szerepek eszmeletlen labilisak. A parvalasztast a kereslet-kinalat alakitja. Mivel megnyilt a vilag, ez a nok szamara jelentet elonyt, mivel ozonlenek a megkeresesek. Nehez ugy ferfikent viselkednek, hogy a lannyal akivel ismerkedsz, az minden heten kap 2-3 megkeresest facebookon, s ha van kedve beszelget.
Valasz a kerdesre: en olyan 90%ot mondanek, en lattam csajozni kerekes szekes pasit. Van egy kezek es labak nelkuli motivacios eloado, akinek nagyon csinos felesege van. S a belso nem azt jelenti, hogy kedves es tisztelettudo vagy, az csak maximum egy szelete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!