Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző az hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző az hogy az a sok férfi aki a külsejére fogja a sikertelenségét az valójában a belseje, személyisége miatt sikertelen?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 17:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%

Egy embernek a kisugárzásán látod a lelkét, a személyiségét is. Tehát ahhoz, hogy valakiről tudd, hogy alkalmas-e párkapcsolatra nem kell vele hónapokig beszélgetned. Ha valaki önbizalomhiányos, negatív, komplexusos arra elég ránézni és tudni fogod. Ha nem is konkrétan, de akkor is taszítani fog.

Tehát én is azt mondanám, hogy 100% az arány.

2018. jan. 13. 17:35
 12/28 anonim ***** válasza:
55%
0% Kíváncsi lennék,hogy akik 100 meg 99%-ot írnak,hány előnytelen külsejű férfinak adtak esélyt? Megmondom: Egynek sem,csak itt játszák az eszüket, semmit nem utálok jobban a képmutatásnál. Én beismerem nekem fontos annyira a külső,hogy szexuális vonzalmat ébresszen bennem a nő és ez után érdekel a személyisége,ha kapcsolatot akarok. Ha nem jön be külsőre,de eltudok vele beszélgetni,hülyéskedni,akkor barátok leszünk. Ennyi,ez az igazság. Nem ilyen hülyeségeket összehordani,hogy a személyiségen múlik főképp a párkapcsolat. Ahol nincs vonzódás,ott nem lesz kapcsolat,maximum megalkuváson alapuló együtt lét,az meg olyan is,hogy említésre sem méltó. Összejönni azzal,aki nem tetszik,csak azért,hogy ne legyünk egyedül,hülyeség.
2018. jan. 13. 17:37
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
a nők 100% ban a külsöre mennek ... még is hogy ismerjék meg a belsőmet ha 1mp alatt le írnak?.... csak itt is megy a hazudozás hogy jaj nem a külsöddel van a gond
2018. jan. 13. 17:41
 14/28 anonim ***** válasza:
57%

#12 én szép nőként adtam esélyt kevésbé előnyös külsejű férfinak is. Ápolt volt, igényes, adott magára(ezek már eleve rengeteget dobnak egy előnytelenebb külsőn), és olyan jófej, humoros, magabiztos, de mégis kedves és figyelmes volt, hogy felkeltette az érdeklődésemet.

Olyan meg, hogy valaki 1 másodperc alatt elhajt a külsőd miatt, olyan nincs. Ja, nem random vadidegeneket kellene leszólítanod, mert akkor lehetsz te a walesi herceg is, a legtöbben akkor is elhajtanának.

2018. jan. 13. 17:45
 15/28 anonim ***** válasza:
11%
Egyébként igen aki napi 100 teljesen ismeretlen nőt leszólít ugyan azzal a taszító, izomszagú dumával meg elkeseredett kisugárzással az nem tudom mit vár... Ez SENKINEK nem vonzó. Ismeretlenekkel egy normális nő se áll le ha pontosan érzi rajta, hogy tök mindegy neki csak lyuk legyen. Minek foglalkozzak olyannal, akinek nem én kellek csak valaki aki nőnemű? Aki azt hiszi ez nem egyértelmű minden nőnek első látásra, az baromi naív.
2018. jan. 13. 17:47
 16/28 A kérdező kommentje:
14, 15. Teljesen egyetértek veletek Én sokáig azt hittem hogy a külsőm miatt nincs sikerem a nőknél de aztán rájöttem hogy olyan kisugárzásom van ami miatt nincs sikerem a nőknél, most kövérnek mondott férfiként egy nagyon csinos párom van akivel tervezzük az esküvőt.
2018. jan. 13. 17:50
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
13-as! Ezt mondom én is. Kisugárzás...ha mosolyogtam akkor is ugyan az volt az eredmény,amikor valami búbánatos fejet vágtam, az az semmi,elhajtottak. Ennyit a hülyeségeitekről kisugárzás,mindenki számára annak van jó kisugárzása,aki tetszik neki. Nem tudom,mit nem lehet ezen elismerni,minek kell ez az áltatás,hogy személyiség,belső, kisugárzás. Meg milyen hülyeség az,hogy egy adott pillantban valamiért nincs jó kedve az embernek,ez ugye kiül az arcára és ez alapján el is döntik,hogy milyen személyiség. Egyébként egy ideje már semmilyen érzelmet nem lehet leolvasni az arcomról, tehát nem is tudnák megmondani,hogy milyen ember vagyok valójában.
2018. jan. 13. 17:50
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
hazug duma ez a kisugárzás csak terelés de hát "nőktől" ne várj őszinteséget
2018. jan. 13. 17:53
 19/28 Diavolino44 ***** válasza:
60%

#8 Nyolcasnak szerintem is igaza van. Bar a ferfi modell hianya, az folyamtosan vegig kiser. Nincs a mediaban egy kovetendo pelda, hogyan jut el az egyik pontrol a masikra. Ki az akit a modern ferfi modellnek lehet tekinteni? Justin Bieber? Vagy Ryan Gosling?

Igen valoban eltunt az igazi tradicionalis ferfi, de kerdem en biztos, hogy arra lenne szukseg, hogy a ferfi, ne tekintse egyenlo felnek a tarsat, kiosztana, hogy fozz-moss-takarits s neveld a gyereket, mert ez a tradicionalis no dolga. Cserebe a ferfi megkeresi a kajara es a csekkekre valot.

Ugyanugy eltuntek az igazi nok is. A nemi szerepek eszmeletlen labilisak. A parvalasztast a kereslet-kinalat alakitja. Mivel megnyilt a vilag, ez a nok szamara jelentet elonyt, mivel ozonlenek a megkeresesek. Nehez ugy ferfikent viselkednek, hogy a lannyal akivel ismerkedsz, az minden heten kap 2-3 megkeresest facebookon, s ha van kedve beszelget.

Valasz a kerdesre: en olyan 90%ot mondanek, en lattam csajozni kerekes szekes pasit. Van egy kezek es labak nelkuli motivacios eloado, akinek nagyon csinos felesege van. S a belso nem azt jelenti, hogy kedves es tisztelettudo vagy, az csak maximum egy szelete.

2018. jan. 13. 17:56
 20/28 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nagyjából 70% lehet. Egyébként a személyiség is születéskor és a gyerekkorban válik véglegessé, hasonlóan a külsőhöz, szóval igazából teljesen mindegy szerintem. Az a kicsi, amit felnőttként lehet változtatni, szerintem ritkán elég. Pláne, ha az illető rossz külsejű is mellé.
2018. jan. 13. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!