Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mélységesen csalódtam a nőkben hogy előreengedés, udvariasság helyett az egész járdát kifoglalom és le sem lassítok, nem térek ki ha keresztezi az utam egy. Máshol is elébük vágom ahol tehetem és flegma leszek. Van még olyan aki így jár el?
"Nem, nem, nem. A nők nem a bunkókra buknak, hanem a vonzó férfiakhoz, akik (emiatt is) megengedhetik maguknak, hogy rosszul bánjanak a nőkkel. Értsétek már meg a különbséget! Önmagában a bunkóság semmit sem ér. Igaz a kedvesség, önmagában, hasonlóan hidegen hagyja a nőket."
tökéletesen így van !
Szóval kib_szott veled egy nő és ezért most sajnálod magad. Ezzel ugye tudod,hogy csak magadról állítottál ki bizonyítványt?!
Annak,hogy erkölcsös vagy,illedelmes,és emberséges,semmi köze nincs a nőkhöz,vagy a szerelmi viszonyaidhoz. Attól hogy valaki nem akar veled lefeküdni,vagy elhagy mert tegyük fel f_sz voltál vele,még nem kell lemenni állatba.
Remélem anyádat,a nagyidat,a nagynénédet,hugodat vagy nővérededet is így lökdösöd és flegmázol. Biztos b_romira szeretnek érte.
Én hasonlóképp érzek a nőkkel kapcsolatban, nem kedvezek nekik semmilyen téren, de az alap illemszabályokat betartom. Készakarva nem keresem a konfrontációt (tehát nem lökök fel pocakos kismamákat, vagy beszélek ocsmányul egy lánnyal).
Lehet cirkuszolni, hogy nem adok meg nekik tiszteletet, de SZVSZ a tisztelet nem JÁR alanyi jogon senkinek. Nekik se, ahogy nekem se. Ki kell érdemelni. Másfelől, miért adna meg az ember bármiféle tiszteletet egy idegennek?
Járdán miért kéne ám kitérni egy nő útjából? Ugyanannyi jogod van ott közlekedni, ahogy neki. Ha meg mondjuk kerékpárral közlekedsz kerékpárúton, vagy autóval műúton, és ott előtted tötymörögve elvárja, hogy majd te kikerülöd, akkor meg vastagon van alapja annak, ha leszólod.
Mellesleg, ha pont a nők juttattak ide, ahogy az lettél, ami, akkor együttérzek veled. Ráadásul még saját maguknak se ismerik be soha, hogy miattuk van ennyi "szűz nyomi lúzer" férfi, nemhogy itt nekünk.
Jót nevettem a sok kis törperősön, így megverne, úgy megverne...gond csak akkor lesz, ha élőben mondjuk egy hegyomlásnyi melák a Kérdező, esetleg visszakézből megszurkál egy rugós késsel, vagy előkap egy tazert, és 100 ezer kilovolt túlfesszel pecsenyévé süt. Óvatosan az utcai igazságtétellel, mert az első ütésed könnyen az utolsó is lehet. És mivel te támadtál elsőnek, ha mész a policájokhoz ríni, kórház után mehetsz egyből a dutyiba is.
Nem nagyon kéne itt izmozni, mert lehet olyan maflást lezavar nektek, hogy Záhonynál állít meg a sorompó.
Az örök magány meg kimondottan előny a mai párkapcsolati viszonyokat elnézve. Reálisan nézve amúgysincs választása, ha eddig nem volt kapós a nők körében, kötve hiszem, hogy majd ezek után tolongani fognak érte. Majd 10-20 évvel később, mikor a boldog kapcsolatban/házasságban élő párok egymást marják-gyűlölik, meg rossz házasságban vergődve egymást csalják agyba-főbe és csak a közös anyagiak & gyerek tartja össze őket, rá fog jönni, hogy bizony neki volt több esze, ezt mind megspórolta az egyedülléttel.
És nem, nem leszel depressziós. Ezt csak a társfüggő akaratgyenge kismókusok képzelik (vagy akarják elhitetni veled).
Lehet lepontozni bátran, szeretem látni, ha igazam van, beismerni úgysem fogjátok, mert az ugye derogál.
Szóval bosszúból tapló paraszt lettél.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!