Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mélységesen csalódtam a nőkben hogy
előreengedés, udvariasság helyett az egész járdát
kifoglalom és le sem lassítok, nem térek ki ha keresztezi
az utam egy. Máshol is elébük vágom ahol tehetem és
flegma leszek. Van még olyan aki így jár el?
Uhh most aztán jól megmutatod!
És ezzel azt éred el, hogy........???
Amúgy tele az ország (a világ?) hasonló véglényekkel, nem vagy egyedül, nyugi.
Anyukád gondolom büszke rád.
2018. jan. 11. 14:44
Csak gratulálni tudok, hogy egy ilyen primitív gyökér vagy, és még büszke is rá. Biztos nagyon boldog életed lesz a hőn dédelgetett sérelmeiddel és frusztrációiddal, csak így tovább!
2018. jan. 11. 14:45
Az a szép az egészben, hogy pont úgy xarnak rád a nők, mint eddig. Nyugodtan vágjatok mellé bulldog képet, meg direkt ne szóljatok senkihez, és trappoljatok öles léptekkel az utca közepén. Senkinek nem fog feltűnni.
Aki direkt bunkón lökdösődik, vagy nekimegy az utcán a szembe jövő nőknek, az meg arra készüljön, hogy nem csak szinglipichák vannak ám, és egy párszor elkeni a szátokat a férje vagy a pasija. Aztán miközben törölgeted az orrod vérét, bizonygathatod, hogy neki is csak azért van csaja, mert agresszív és bunkó.
2018. jan. 11. 14:46
Kiütöm a fejed a füleid közül! 😌
2018. jan. 11. 14:48
Én bármennyit is csalódnék bennük, soha nem tudnék arra a szintre eljutni, hogy az illemet is felrúgjam. Az annyira alap és kőbe vésett, hogy képtelen lennék sutba dobni. Remélem, a legtöbb férfitársam is így van ezzel.
2018. jan. 11. 14:56
A sztorid mondd kérdező, miért jutottál ide.
31/f
2018. jan. 11. 14:56
Ilyenért már törtem el egy ember ujját. Nagyon istentelen megnyilvánulási forma.
2018. jan. 11. 14:59
Latod kerdezo? Semmi jot nem szul ha igy viselkedsz, ha ilyen negativ energiakat arasztasz magadbol, nekem is az jutott latod eszembe, hogy pofan vernelek. Ki mit vet ugy arat. Ezzel a viselkedessel orok maganyra es elegedetlensegre iteled magad. Miben lenne mas ha kedvesen elore engednel valakit at adnad a helyed? Lehet semmiben aztan kapnal egy kedves mosolyt, esetleg egy “kofonom fiafalember” protkos mamokatol bokot, es elkonyvelne hogy vannak meg rendes fiatalemberek. Aztan ha igy viselkednel a mindennapokba is szereznel baratokat ismerosi korben/munkahelyen akik kedves/rendes embernek tartananak bemutatnanak egy ket ismerosuknek es jokat mondananak rolad a leendo felesegednek is akar akivel majd ossze akarnak hozni mert “tok jo lenne ha pisti meg julcsi osszejonnenek pisti olyan jofej srac, julcsi igazan megerdemel mar egy rendes pasit” . A te eleted is csak jobb lehet, ha igy allnal hozza a dolgokhoz. Egyebkent is konnyu akkor kedvesnek meg jofejnek lenni ha minden a legnagyobb rendben meg full boldog vagy ugy konnyu, akkor kell bizonyitani ha kihivas van az eletbe peldaul most neked: csalodtal a nokben, kiegtel. De nem kell ilyennek lenned ezzel mindenkinek de hidd el leginkabb magadnak okozol rosszat, a csaj elkonyvel szanalmas luzernek majd 2 perc utan el is felejt, mig te folyton frusztralt leszel. Magaddal cseszel ki de te tudod.
2018. jan. 11. 15:00
Jaj szegényke úgy sajnálom, hogy csalódtál bennük. Vagy várj! Nem, nem sajnállak. Valszeg majd szétüt az egyik nő palija (én tuti ezt csinálnám veled) , és akkor sajnálhatod magad :D
25/F
2018. jan. 11. 15:03
Nem te vagy az egyetlen tapló, az ilyeneket oldalba is vágom.
2018. jan. 11. 15:05
Kapcsolódó kérdések: