Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mélységesen csalódtam a nőkben hogy előreengedés, udvariasság helyett az egész járdát kifoglalom és le sem lassítok, nem térek ki ha keresztezi az utam egy. Máshol is elébük vágom ahol tehetem és flegma leszek. Van még olyan aki így jár el?
Juj, szegény. :(
Nagyon sajnálom,
...
hogy egy bunkó paraszt vagy. :"D
A nők amúgy továbbra is nevetnek rajtad.
22/N
Néha komolyan indítványoznám, hogy felnőtt korban is időről időre vissza kelljen menni 1-2 hétre az óvodába, mert sokakban a normál viselkedésre való nevelés hajlamos megfakulni.
Kérdező, az ég világon senkivel sem szúrsz ki, csak magaddal. Nem fogod senki életét megkeseríteni, csak a sajátodat. Még a kedvét sem fogod elrontani azoknak a nőknek, akiket annyira megvetsz, csak te leszel mindig búvalb...szott, magányos, sőt, ha elég hosszú ideig vagy ilyen, még depressziós is leszel, szóval azt mondom hajrá, váltsd valóra az álmaidat.
Csak nehogy őt lökd fel, és visszanyaljon a fagyi:
Jelen!
Hasonlóan szharok én is rájuk, de amiket írtál az nálam már régóta működik, nem engedem előre őket, nem nyitok nekik ajtót mivel ők akartak velünk férfiakkal egyenragúak lenni akkor én egy "férfit" miért kezeljek különbűl? Ilyenkor már nők?
Amúgy egy aljas számító érdeklények, nem érdemes sem pénzt sem időt pazarolni rájuk.
Tudom mit beszélek volt párral már dolgom ismerem a fajt...
De ha szerelmes lennél, akkor annak a nőnek meg valószínűleg te lennél a legfőbb pinanyaló pincsikutyája...
Szóval én nem így járok el...
Huvazze. Onertekelesi problémaid miatt kialakuló dühödet ne mason toltsd ki. Remélem lányom majd nem egy ilyen tirpákkal állít egyszer haza.
34f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!