Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan mélységesen csalódtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan mélységesen csalódtam a nőkben hogy előreengedés, udvariasság helyett az egész járdát kifoglalom és le sem lassítok, nem térek ki ha keresztezi az utam egy. Máshol is elébük vágom ahol tehetem és flegma leszek. Van még olyan aki így jár el?

Figyelt kérdés
Elvileg úgyis a taplókra buknak akik le sem sajnálják őket nem?
2018. jan. 11. 14:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
86%

Juj, szegény. :(

Nagyon sajnálom,

...

hogy egy bunkó paraszt vagy. :"D

A nők amúgy továbbra is nevetnek rajtad.

22/N

2018. jan. 11. 15:08
 22/39 anonim ***** válasza:
78%
Én nem és te se légy ilyen. Ez a gondolkodásmód csak lebénít és nem leszel előrébb semmivel. Felül kell kerekedned ezeken a csalódásokon, mert ha folyton a harag vezérel, akkor az élet más területein is gondok adódhatnak. Öhm, nem is tudom, mit akartam még írni, fáradt vagyok, de remélem, azt legalább értékeled, hogy nem gyökerezlek le, és nem azon jár az eszem, hogy miképp vernélek agyon, de ha mégsem, legalább gondolkodj el azon, hogy valamit változtatnod kellene, ha eljutottál eddig a kérdésig.
2018. jan. 11. 15:12
 23/39 anonim ***** válasza:
89%

Néha komolyan indítványoznám, hogy felnőtt korban is időről időre vissza kelljen menni 1-2 hétre az óvodába, mert sokakban a normál viselkedésre való nevelés hajlamos megfakulni.

Kérdező, az ég világon senkivel sem szúrsz ki, csak magaddal. Nem fogod senki életét megkeseríteni, csak a sajátodat. Még a kedvét sem fogod elrontani azoknak a nőknek, akiket annyira megvetsz, csak te leszel mindig búvalb...szott, magányos, sőt, ha elég hosszú ideig vagy ilyen, még depressziós is leszel, szóval azt mondom hajrá, váltsd valóra az álmaidat.

2018. jan. 11. 15:24
 24/39 anonim ***** válasza:
33%

Csak nehogy őt lökd fel, és visszanyaljon a fagyi:

[link]

2018. jan. 11. 15:32
 25/39 anonim ***** válasza:
16%

Jelen!

Hasonlóan szharok én is rájuk, de amiket írtál az nálam már régóta működik, nem engedem előre őket, nem nyitok nekik ajtót mivel ők akartak velünk férfiakkal egyenragúak lenni akkor én egy "férfit" miért kezeljek különbűl? Ilyenkor már nők?

Amúgy egy aljas számító érdeklények, nem érdemes sem pénzt sem időt pazarolni rájuk.

Tudom mit beszélek volt párral már dolgom ismerem a fajt...

2018. jan. 11. 15:36
 26/39 anonim ***** válasza:
86%

De ha szerelmes lennél, akkor annak a nőnek meg valószínűleg te lennél a legfőbb pinanyaló pincsikutyája...

Szóval én nem így járok el...

2018. jan. 11. 15:43
 27/39 anonim ***** válasza:
56%
Nem megyek középen a járdán,de ha jön szembe a röhécselő oldalvást táskácskákat ásványvizes flakonokat szélesen kitartó csajpáros-trio nem megyek le a sárba , le a járdáról mert nekem is pont annyi jogom van hozzá ott menni. Ők viszont ha nem bontják az "alakzatot" direkt széltében hosszában vonulgatnak ,ignorálják, hogy más is jön , akkor úgy levállalom az egyik kiskirálylányt vagy letaszajtom a táskáját ahogy kell. Ha pofázik ,akkor én sem hagyom szó nélkül és előszedem a kocsis szókincsemet és elküldöm melegebb éghajlatra ahogy ez már többször elő is fordult.
2018. jan. 11. 16:01
 28/39 anonim ***** válasza:
82%
#27 Hu de kemeny vagy aztakva... :O Vagany csavo!!!! Vigyazzatok az asvanyvizeitekre csajok. Wow so flegma. #penz #diakhitel #mulatasi #vaganysrac #kemeny
2018. jan. 11. 16:15
 29/39 anonim ***** válasza:
89%

Huvazze. Onertekelesi problémaid miatt kialakuló dühödet ne mason toltsd ki. Remélem lányom majd nem egy ilyen tirpákkal állít egyszer haza.

34f

2018. jan. 11. 16:22
 30/39 anonim ***** válasza:
88%
28 kimaradt a #yolo, szégyelld magad:)
2018. jan. 11. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!