Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan mélységesen csalódtam a nőkben hogy előreengedés, udvariasság helyett az egész járdát kifoglalom és le sem lassítok, nem térek ki ha keresztezi az utam egy. Máshol is elébük vágom ahol tehetem és flegma leszek. Van még olyan aki így jár el?
Egész biztosan, mert az ilyen gyökerekkel van tele a város, akik fellökik még a nagypocakos kismamákat is, és képesek inkább átmászni a két éves gyereken, mint hogy kikerüljék.
És most van csajod? Nincs. Nem is lesz.
Bennem hogyan csalódtál volna? Nem is ismersz, azt se tudod, hogy ki vagyok, akkor meg hogy csalódhattál bennem, te észlény IQ-bajnok?
Hát a magadfajta s..ggfejek mindig egyedül is fognak maradni, meg is érdemlik ezt az életet.
"Elvileg úgyis a taplókra buknak"
Nem, nem, nem. A nők nem a bunkókra buknak, hanem a vonzó férfiakhoz, akik (emiatt is) megengedhetik maguknak, hogy rosszul bánjanak a nőkkel. Értsétek már meg a különbséget! Önmagában a bunkóság semmit sem ér. Igaz a kedvesség, önmagában, hasonlóan hidegen hagyja a nőket.
Mit vágsz elébük? :D
Mert én nyelvtankönyvet fogok az utadba vágni ha látlak a járdán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!