Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan mélységesen csalódtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan mélységesen csalódtam a nőkben hogy előreengedés, udvariasság helyett az egész járdát kifoglalom és le sem lassítok, nem térek ki ha keresztezi az utam egy. Máshol is elébük vágom ahol tehetem és flegma leszek. Van még olyan aki így jár el?

Figyelt kérdés
Elvileg úgyis a taplókra buknak akik le sem sajnálják őket nem?
2018. jan. 11. 14:20
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
92%
Ha az en baratnomet/hugomat/ismerosomet lokned fel ugy pofan bsznalak, hogy a ferfiakat is megutalnad :)
2018. jan. 11. 14:21
 2/39 anonim ***** válasza:
89%
Thug life 4ever! :)
2018. jan. 11. 14:22
 3/39 anonim ***** válasza:
90%

Egész biztosan, mert az ilyen gyökerekkel van tele a város, akik fellökik még a nagypocakos kismamákat is, és képesek inkább átmászni a két éves gyereken, mint hogy kikerüljék.

És most van csajod? Nincs. Nem is lesz.

2018. jan. 11. 14:24
 4/39 anonim ***** válasza:
91%
xddddd
2018. jan. 11. 14:26
 5/39 anonim ***** válasza:
9%
Én is így járok el. Csak sajnos a testalkatom nem elég elrettentő, hogy ezeket "jól kivitelezzem", de pont az alkatom miatt lettem számkivetett szóval ördögi kör ez. Az viszont alap, hogy nem nézek a nők szemébe és olyan arccal járok az utcákon, mint egy forrongó eszelős. Ha mégis muszáj egy nőneművel kommunikálnom, akkor a lehető legközömbösebb arcomat mutatom.
2018. jan. 11. 14:28
 6/39 anonim ***** válasza:
95%

Bennem hogyan csalódtál volna? Nem is ismersz, azt se tudod, hogy ki vagyok, akkor meg hogy csalódhattál bennem, te észlény IQ-bajnok?

Hát a magadfajta s..ggfejek mindig egyedül is fognak maradni, meg is érdemlik ezt az életet.

2018. jan. 11. 14:32
 7/39 anonim ***** válasza:
94%
Anyádat is fellököd az utcán?
2018. jan. 11. 14:33
 8/39 anonim ***** válasza:
36%

"Elvileg úgyis a taplókra buknak"

Nem, nem, nem. A nők nem a bunkókra buknak, hanem a vonzó férfiakhoz, akik (emiatt is) megengedhetik maguknak, hogy rosszul bánjanak a nőkkel. Értsétek már meg a különbséget! Önmagában a bunkóság semmit sem ér. Igaz a kedvesség, önmagában, hasonlóan hidegen hagyja a nőket.

2018. jan. 11. 14:35
 9/39 anonim ***** válasza:
84%
Vannak ilyen taplók igen, de tényleg csak a ronda hülyegyerekek között, akiknek nincs sikerük senkinél :D Mindig, mikor egy ilyen nem enged előre a buszon, vagy nem adja át a helyét, arra gondolok, hogy pont ilyen gyerekes dacból teszi.
2018. jan. 11. 14:37
 10/39 anonim ***** válasza:
94%

Mit vágsz elébük? :D

Mert én nyelvtankönyvet fogok az utadba vágni ha látlak a járdán.

2018. jan. 11. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!