Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit jelent számotokra a "finom nő" kifejezés?
Valószínűleg minden férfi álma egy ilyen nő lenne, csak elég rossz irányba ment el az egész párkeresősdi.
Véleményem szerint a finom nő sosem káromkodik, sőt, eléri, hogy a társaságában lévők se tegyék, sosem vulgáris, ismeri az illemet, tudatában van a nőiességének, vonzerejének, de sosem kérkedik vele, szerény, kihozza a férfiakból az úriember-viselkedést, értékeli a bókokat, az apró gesztusokat, a kedvességet, az udvariasságot, nem fukarkodik a "köszönöm" szó használatával, elvárja, hogy meghódítsák, szüksége van az udvarlásra, az érzelmekre, és úgy általánosságban fontos számára a szerelem. Igazi férfiként lehet mellette viselkedni, mert teret ad ehhez.
Jól látom a dolgokat szerintetek? Ha igen, mivel egészítenétek még ki a felsorolást? Valóban közel van az álomnőhöz az a típus, amit felvázoltam? Mi az oka, hogy manapság ritka az igazán finom nő, és ha van is ilyen, szinte mindig foglalt?
ízléses ruházat, smink (nem túlzásba víve), normális frizura, nem túl harsány jellem, valamennyi értelmiség elfoglaltság (nem kell, hogy kizárólag színház-könyv vonalon mozogjon, de nem árt, ha nem a Farhátok közt az egyetlen ami érdekli).
Nekem egy ilyen típusú nő a finom nő.
Nem ez az egyetlen tökéletes típus, de szeretem az ilyen nőket.
Amit felvázoltál már kissé sznob. Már ami a káromkodást illeti. Hogy éri el, hogy mások se tegyék ? Rászól, összerezzen, méltatlankodik ? Lehet nyugodtan káromkodni ha: idéz, ha indulatot fejez ki(ténylegesen dühös). Te nem vagy szürke Gandalf, ez a nyelv nem morguli nyelv, ahol élünk pedig nem Elrond háza. :D. Ha még csak gondolkozol ezeken, karót nyelt ne legyél semmiképp.
30/f
Ez egy f.a.sz.s.á.g. (Azért írtam csak így, mert tök jól esik a társaságodban káromkodni, amúgy sose tennem.) :D
Nekem NEM követendő példa a szüleim élete, és roppant büszke vagyok rá, hogy teljesen más életet élek.
Mekkora prosztó vagyok,hogy nem azt mondom,hogy "a csudába!",ha belerúgok az ágyba :DDDDD Hanem egy jólesőt baxmegelek. Jó,nem minden második a szavam a b betűs szó,mint a Kiss Ádám vicceiben,de néha eleresztek egy csúnyább szót.
A " Farhát Köztöt" sose szerettem,néha megnézek jutyúbon egy-egy színházi darabot,a musicaleket szeretem,bár a Rómeó és Júlia magyar verzióját nagyon eltolták anno.
Még a bókokat,kedves gesztusokat,stb. is tudom értékelni,pláne úgy,hogy nem sokat kapok.
Álomnő, istenem mikor huszonévesek beszélgetnek egymás közt :D Na de mi is pont ugyanilyenek voltunk.
"Sosem leszek olyan mint a szüleim" stb, nem hát, teljesen másféle hibákkat fogsz elkövetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!