Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mit jelent számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit jelent számotokra a "finom nő" kifejezés?

Figyelt kérdés

Valószínűleg minden férfi álma egy ilyen nő lenne, csak elég rossz irányba ment el az egész párkeresősdi.

Véleményem szerint a finom nő sosem káromkodik, sőt, eléri, hogy a társaságában lévők se tegyék, sosem vulgáris, ismeri az illemet, tudatában van a nőiességének, vonzerejének, de sosem kérkedik vele, szerény, kihozza a férfiakból az úriember-viselkedést, értékeli a bókokat, az apró gesztusokat, a kedvességet, az udvariasságot, nem fukarkodik a "köszönöm" szó használatával, elvárja, hogy meghódítsák, szüksége van az udvarlásra, az érzelmekre, és úgy általánosságban fontos számára a szerelem. Igazi férfiként lehet mellette viselkedni, mert teret ad ehhez.

Jól látom a dolgokat szerintetek? Ha igen, mivel egészítenétek még ki a felsorolást? Valóban közel van az álomnőhöz az a típus, amit felvázoltam? Mi az oka, hogy manapság ritka az igazán finom nő, és ha van is ilyen, szinte mindig foglalt?

2017. ápr. 29. 11:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk nem iszik annyit, hogy meglátsszon rajta. Számomra nincs lehangolóbb egy ittas nőnél.
2017. ápr. 29. 14:16
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
Én már elkeltem, de ha most állnék társkeresés előtt bizonyára egy megvilágosodott mestert képzelnék magam mellé, aki olyan nyugodt spirituális légkört teremt, amelyben minden percünket a nirvánában élnénk meg, fel sem merülne semmilyen neheztelés egymás felé, hiszen az ő nyugalma beterítené az egész étert velem együtt, a beszólásaimra vagy az értetlenségemre csak enyhe mosollyal reagálna, és én szelíden dorombolnék mellette, akár egy kiscica. Ahogy a mondás is tartja - egy nő nem minden férfi mellett ugyanaz a nő.
2017. ápr. 29. 14:24
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

Számomra a finom nő nem abban nyilvánul meg, hogy rá van kattanva a szerelmi dolgokra, az sokkal inkább a szeretethiányos nő fogalmát merítené ki nálam, számomra pont az a finom nő, aki nem várja hogy meghódítsák, hanem egyszerűen csak élvezi az életet, akármi is jöjjön az útjába, kedves másokkal, vicces(és nem azért ilyen hogy meghódítsák). Nem gondol olyasmikre, hogy na most ennek a srácnak meg kell hódítania, és nehezen fogom adni magam, és ha kitartó akkor összejövök vele, hanem csak ő a maga személye olyan, hogy mindenkit szeret, és nehezen lép át egy olyan helyzetbe, hogy most valakit akkor jobban szeressen mindenki másnál, viszont annak jó oka kell hogy legyen. Nincs szüksége arra, hogy valaki csak érte létezzen, és állandóan udvaroljon neki stb, mert van önbecsülése, és nem láncol magához embereket, sokkal inkább ő könnyebbíti mások életét. Emellett intelligens, tehát emocionális intelligenciája is nagy, amivel ki tudja szűrni hogy ki az a férfi akit jobban tud szeretni a többi embernél, de nem várja hogy meghódítsa, az egy kicsit annak az érzetet keltené, hogy túl jónak tartja magát ahhoz, hogy ő kezdeményezzen ismerkedést valakivel.

A nő akit te leírtál annak elvárásai vannak az emberekkel kapcsolatban, egy finom nőnek ilyen nincs véleményem szerint, mert ő úgy szeret mindent és mindenkit ahogy van, meglátja a káromkodó emberben is a vicceset a jót, stb.

2017. ápr. 29. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, és pont azért nehéz meghódítani, mert mindenkivel ugyanúgy bánik, és akik kedvesek vele meg bókolgatnak azokat is ugyanúgy kezeli, mint azokat akiknek ő segít mondjuk ebben abban.

Vannak elvei, de nem ítéli el másokét ha az ütközik az övével, megpróbál alkalmazkodni annyira, hogy ne sértse meg a sajátjait, de közben legyen megértő a másikéval is kapcsolatban.

Kb nálam ezekben merül ki a finom nő fogalma.

2017. ápr. 29. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, hacsak nem olyan körökben forogsz, ez túl mesterkélt. Nem azt mondom, hogy káromkodj mint egy kocsis, csak hogy egy-kettő belefér. Magam sem káromkodok sokat, de tényleg amikor a kis lábujjaddal találsz meg valamit a sötétben.... :D. Na mindegy, ha ténylegesen olyan a légkör, hogy senki nem szentségel az jó.

30/f

2017. ápr. 29. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
62%

Jaj én azt hiszem ilyen vagyok. Gyakran kérdezték is tőlem, hogy honnan ered az az ártatlan báj és elegancia belőlem? Hogyan tudom minden percben tökéletesen uralni a helyzetet, mindig pont az a szó hagyja el a számat ami a legjobban hangzik? Nos, hát rendkívül igényes vagyok az tény, minden területen, és valahol pontosan tudatában vagyok mikor cselekszem a legbölcsebben.

Tudom, hogy a férfi szív olyan, mint egy kalandor kiskamasz, hagyni kell hadd menjen, mint patak a folyóban, áradjon szét ahogy természete azt megkívánja.

Szerintem egy igazi nő kötelessége, hogy higgadtan kezeljen minden kényes helyzetet, megőrizve a méltóságát és tekintélyét. Én ehhez tarom magam minden szituációban, a hála természetesen nem marad el. :)

2017. ápr. 29. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Azzal egészíteném ki kérlek, hogy ez maximálisan rendben is van, mint igény részedről, ha te is hasonló lelki beállítottsággal és türelemmel rendelkezel, mint férfi.

Kihozza az emberből az úriember viselkedést -hmm, egy úriember szerintem nem csak a tökéletes nővel viselkedik úriemberként hanem általánosságban pl. a mozi pénztárossal is, akitől nem akar semmit.

A másik pedig, úgy gondolom, hogy a viselkedésünk is kölcsönösen alakul, nem várhatod el a partneredtől a kellemes atmoszféra megteremtését, ha te magad nem vagy egy kiegyensúlyozott személy, mindkettőtöknek ugyanúgy elő kell segíteni a harmóniát kizárólag az egyik félre terhelni nem lehetséges.

2017. ápr. 29. 16:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Sajnos az én párom az nem tud viselkedni..eleinte megjátszotta magát, eljátszotta hogy mennyire úriember..de aztán kiderült milyen is a valós énje.. közönséges..alpári rittyó beszéd, igénytelen viselkedés..nem tudom miért ilyen valaki a másik mellett..miért nem becsüli meg a párját.. holott én mennyit megtettem érte.. illetve a kapcsolatunkért..max.guminőt érdemel ..lehet kidobom a fenébe..engem ne járasson le a tróger stílusával..
2022. nov. 18. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!