Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte mindenki "normális" párt szeretne találni. Kinél mit takar a "normális" kifejezés?
számomra a normális az amit én is nyújtok és alap:
hűséges, őszinte, tud normálisan kommunikálni, kedves, figyelmes
halad az életben, tehát nem lusta!
meg hasonló tulajdonságok fontosak számomra...
24F
Szinte mindenkinek vannak normái és szeretnék, ha mások ennek felelnének meg.
30/f
teljes mértékben egyet értek kiadsammal
56/N
Esténként bohócnak öltözve vadászik az áldozataira, pán szexuális. Szereti a banánt, de utálja az egyszarvúakat.
Különösen fontos, hogy 43as lába legyen mert 4+3=7. Szeresse a természetet, főleg az enyémet.
Legyenek érdekes hobbijai, mint például a sasborotválás vagy rabszolgatartás.
Tapsoljuk meg együtt a második válaszolót!
--
Nálam nagyvonalakban annyit jelent, hogy szélsőségektől és rosszindulattól mentes, becsületes, kompromisszumképes, tenni akar a haladásért, és van benne alázat a világ iránt. Azt hiszem, ezt lehet nemfüggetlen jellemzőként is kezelni.
Nekem nem kellene "normális" srác.
Én se vagyok az, a leendő partneremtől se várom el, hogy az legyen.
Mi az, hogy normális? Szerintem az, ami a társadalmi normák szerint elfogadott, átlagos, beleolvad a tömegbe, valami ilyesmi.
20/l
Van egy kialakult értékrendje, ami hasonlít az enyémhez, és mindig kitart mellette (ez nagyon fontos). Konkrétabban, soha nem csalná meg a másikat, nem húzza le anyagilag, törődő, és elfogad olyannak, amilyen vagyok. Nem azért választ, mert nem talált jobbat. Társként tud viselkedni, és nem azért van együtt velem, hogy kiszolgáljam az elvárásait. Nem volt sok partnere, vagy esetleg nem is volt, mert jó emberismerő, és felismeri azokat, akiket el kell kerülni. Ha választ, akkor akár örökre kitart mellette.
(Férfi vagyok)
Nem értem miért lettem 0%-ra pontozva, mikor rendesen válaszoltam. Mindenkinek van egy normarendszere amely alapján válogat. Ez többé-kevésbé egybe vág a társadalmi normákkal, de inkább személyfüggő. Pl aki szerint normális a hűség, nem fog hűtlen embert keresni, vagy aki őszinte hazugot stbstb.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!