Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul közelítek? (25f)

Figyelt kérdés

Először is sziasztok!

Nem mondanám, hogy tehetetlen vagyok és ötlettelen, de azért felteszem ezt a kérdést, hátha tudtok segíteni!

Szóval, ami adott: 25 éves vagyok, átlagos/sportos külsejű, van aki szerint jóképű, van aki rám sem néz, stb

Szóval mondjuk azt, hogy teljesen átlagos vagyok.

Valahogy ha találkozok egy lánnyal (randi, 1v1) állandóan olyan érzésem van, hogy kedvesnek, úriembernek kell lennem. Eszembe sem jut csókolni az első randin, fogdosni sem stb, még akkor sem, ha nagyon tetszik. És ezeket igazából azért említem meg, mert a haveroktól sokszor hallom, hogy első randin mik történtek.

Ebből következtetve az jutott eszembe, hogy esetleg ezeket a dolgokat hanyagolnom kéne?

Csak mert úgy érzem egyáltalán nem emiatt fognak férfinak tekinteni. Egyenesen egy büdös papucs vagyok, ha a széket kihúzom neki, az ajtót előre nyitom, a kabátját leveszem, stb..

A valódi énem, amit pl baráti körben láthatnak, az egy magabiztos, vicces, jó eszű, nem egy szerencsétlen beütésű srác.

Félre ne értsen senki, nem játszom meg magam sosem, csak annyira túlzásba viszem szerintem a kedvességet, hogy papucsnak néznek.

Sajnos a baráti körömben kevés lány fordul elő, és most messze is élek onnan, de érdekelne a véleményetek, hogy mit kéne máshogyan csinálnom ezek alapján.

A lényemben van az udvariasság sajnos.

Mindenesetre érdekelne a véleményetek!

2017. jún. 11. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha neked úgy esik jól, hogy úriember legyél, akkor légy az.
2017. jún. 11. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem semmi baj nincs ezzel, hogy udvarias és kedves vagy. Esetleg más körökben próbálj meg ismerkedni, hobbi, sport ilyesmik.

A legfontosabb, hogy add önmagad és legyél természetes, előbb-utóbb értékelni fogja egy lány. :)

19/L

2017. jún. 11. 22:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Mondd csak, érzékeled te a "túlzás" kifejezés jelentését? Képes vagy felismerni, ha valami az, és ha valami nem az?
2017. jún. 11. 22:13
 4/12 A legrosszabb ***** válasza:
66%
A nők többsége kb. olyan hülye, hogy azt hiszik, ha kihúzod nekik a széket, már meg is akarod őket dugni. Persze ha a jóképű, pénzszaró, menőmacsó húzza ki nekik a széket, akkor minél előbb dugni akarnak. Ilyenkor furcsa módon kámforrá válik a hírhedt erkölcsük.
2017. jún. 11. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Amúgy ebben nagyon hasonlítunk. Lehet ezért is maradtam le egy-két lányról, mert "nem voltam elég belevaló", vagyis várták volna, hogy első találkozáskor csók, vagy egyéb testi kontakt legyen, de én ezt nem szeretem elsietni.
2017. jún. 11. 22:15
 6/12 anonim válasza:
Egy igazi férfi udvarias és egy igazi nő ezt értékeli nem papucsnak néz pont hogy mi lányok/nők szeretjük az udvariasságot és ha ez kellő magabiztosságal társul még csak eszünkbe se mer jutni hogy papucs vagy.
2017. jún. 11. 22:16
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves nemtudomhanyadik kommentelő!

Igen, teljesen tökéletesen tisztában vagyok a szó jelentésével. Eredetével talán nem, de remélem emiatt nem fogsz habzó szájjal rám írni.

Szóval túlzás hogy nem csókolom meg az első randin? Vagy az túlzás, hogy nem nyúlok be? Netán az hogy kihúzom neki a széket? Vagy hogy próbálok kedveskedni?

Mert egyiket sem lóhalálában teszem, mindenen átbukdácsolva szerencsétlenül..

Legyél szíves avass be, köszi.

2017. jún. 11. 22:26
 8/12 Fish1 ***** válasza:

Szerintem egyik se gáz, csak ha tényleg papucs vagy egy kapcsolatban.

Én pl. nyomulásnak venném, ha az első randin már rám akarna mászni.

2017. jún. 12. 03:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem, fiam, azért kérdeztem, mert egyszer azon problémázol, hogy az lehet-e a baj, hogy _egyáltalán_ csinálod ezeket, máskor meg azon, hogy vajon túlzásba viszed-e. Ez alapján meg úgy tűnik, hogy nem tudsz különbséget tenni a kettő közt.
2017. jún. 12. 20:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem szokj rá az átolvasására vagy esetleg a gondolkodásra, ha kommentelsz, mert a kettő egyáltalán nem üti egymást.
2017. jún. 13. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!