Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatok rosszul, hogy még nincs társam?
En a mostani elettarsam egy szorakozohelyen ismertem meg! 3,5 eve elunk egyutt! Mindketten komolyan gondoltuk elso pillanattol kezdve. A csokkal 2 hetig es szexszel honapokon at vartunk.
Nagyon bulizos vagyok,de soha nem csokolozok buliban . Mindig kizarolag csak tancolok.
Ugyhogy tessek a bulizos lanyok mind ribik sztereotipiat felretenni.
N
Én is szórakozó helyen jöttem össze a vőlegényemmel. Egyikünk sem nagy party arc, csak másokkal mentünk, pont így vettük észre egymást. :)
Szerintem a lényeg, hogy élőben ismerkedj. A netes profilok nagy része kamu, vagy szórakozó pasi női kép mögött élőben sokkal könnyebb levenni egy nőt a lábáról.
ismeretlen számodra a terep,e miatt frusztrált leszel a frusztráció miatt pedig feszült.
szerintem kezdj el dugni viszonylag rendszeresen,hogy megismerd a női testet és a sajátodat is.
gyorsan bele lehet tanulni,lakásoshoz menj.
ha belejöttél,akkor már fog frusztrációt okozni benned odalépni egy spicces csajhoz a buliban,mert pontosan tudni fogod,hogy mire számíthatsz jóesetben.
arra hogy jól megdughatod.
Kis fű vagy pia esetleg oldhat a gátlásokon.
Munkahelyen pedig, beszélgetnék vele minél többet.
Hát ez nem fog tetszeni így elnézést.
"Mit csinálhatok rosszul? "
Semmit ! Csak az van h ebben a korcsoportban lévő nők a 30-as pasikkal vannak átlag. 90%-ban Ez nem jó v rossz csupán egy tény.
A magadfajta 20-n éves pasi vagyok sose volt nőm c emberekből 10 ezres nagyságrendben van ember. Na nekik is pont ez a bajuk.
Tehát kb ha egy nő aki 20-on éves pillanatnyilag szabaddá válik a hatalmas pasi többlet miatt 18-30-as korosztály. Napok alatt talál pasit.
Ez szintén egy tény. Élő példa ott van tesóm 26 éves kb 1 hete van egyedül. Nem is néz ki rosszul már 2-3 pasival is randizott.
És rajtad nem fog segíteni a a felmegyek Tinder-re meg ilyennek ott is többlet van.
Az h te 20-on éves korban felszedsz csajt ha átlag pasi vagy kb 0%.
Ha nem hiszed olvasd el az itten kérdéseket napi 10 20-on éves pasinak ugyanez a gondja. A szüzekről nem is beszélve.
Nem ! Az itt állomásozó 20-n 30-as szűz hadseregről.
Aki ide irtogattak eddig már legalább 30 ezer ilyen kérdést csak napi 20 van ilyenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!