Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálhatok rosszul, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul, hogy még nincs társam?

Figyelt kérdés
Bőven elmúltam már 20 éves, de fiú létemre még komoly kapcsolatom nem volt. Mit csinálhatok rosszul? Munka mellett ritkán jut idő szórakozásra, 1-2 havonta jutok el buliba, disco-ba, de ott olyan feszesnek, feszültnek érzem magam, nem merem a lányokat leszólítani. Mit tehetek, hogy ne legyek ilyen feszült? Vagy egyáltalán hol ismerkedjek? Munkahelyen hogyan kezdeményeznétek (nem közvetlen kollégánál)?
2017. jún. 4. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Munkahely az beosztás függő. Ha magas, akkor egy gyere szó elég általában.
2017. jún. 4. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Discoban a legrosszabb ismerkedni, felejtsd el.
2017. jún. 4. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

En a mostani elettarsam egy szorakozohelyen ismertem meg! 3,5 eve elunk egyutt! Mindketten komolyan gondoltuk elso pillanattol kezdve. A csokkal 2 hetig es szexszel honapokon at vartunk.

Nagyon bulizos vagyok,de soha nem csokolozok buliban . Mindig kizarolag csak tancolok.

Ugyhogy tessek a bulizos lanyok mind ribik sztereotipiat felretenni.

N

2017. jún. 4. 23:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is szórakozó helyen jöttem össze a vőlegényemmel. Egyikünk sem nagy party arc, csak másokkal mentünk, pont így vettük észre egymást. :)

Szerintem a lényeg, hogy élőben ismerkedj. A netes profilok nagy része kamu, vagy szórakozó pasi női kép mögött élőben sokkal könnyebb levenni egy nőt a lábáról.

2017. jún. 4. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:

ismeretlen számodra a terep,e miatt frusztrált leszel a frusztráció miatt pedig feszült.

szerintem kezdj el dugni viszonylag rendszeresen,hogy megismerd a női testet és a sajátodat is.

gyorsan bele lehet tanulni,lakásoshoz menj.

ha belejöttél,akkor már fog frusztrációt okozni benned odalépni egy spicces csajhoz a buliban,mert pontosan tudni fogod,hogy mire számíthatsz jóesetben.

arra hogy jól megdughatod.

2017. jún. 4. 23:34
 6/11 anonim ***** válasza:
*nem fog
2017. jún. 4. 23:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Kis fű vagy pia esetleg oldhat a gátlásokon.

Munkahelyen pedig, beszélgetnék vele minél többet.

2017. jún. 4. 23:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát ez nem fog tetszeni így elnézést.

"Mit csinálhatok rosszul? "

Semmit ! Csak az van h ebben a korcsoportban lévő nők a 30-as pasikkal vannak átlag. 90%-ban Ez nem jó v rossz csupán egy tény.

A magadfajta 20-n éves pasi vagyok sose volt nőm c emberekből 10 ezres nagyságrendben van ember. Na nekik is pont ez a bajuk.

Tehát kb ha egy nő aki 20-on éves pillanatnyilag szabaddá válik a hatalmas pasi többlet miatt 18-30-as korosztály. Napok alatt talál pasit.

Ez szintén egy tény. Élő példa ott van tesóm 26 éves kb 1 hete van egyedül. Nem is néz ki rosszul már 2-3 pasival is randizott.

És rajtad nem fog segíteni a a felmegyek Tinder-re meg ilyennek ott is többlet van.

Az h te 20-on éves korban felszedsz csajt ha átlag pasi vagy kb 0%.

Ha nem hiszed olvasd el az itten kérdéseket napi 10 20-on éves pasinak ugyanez a gondja. A szüzekről nem is beszélve.

2017. jún. 5. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Te saját magadról beszélsz. 20-on éves pasi vagyok és nem okoz gondot lányt találni.
2017. jún. 5. 00:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem ! Az itt állomásozó 20-n 30-as szűz hadseregről.

Aki ide irtogattak eddig már legalább 30 ezer ilyen kérdést csak napi 20 van ilyenből.

2017. jún. 5. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!