Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképűnek tartanak és normális fickónak, de valamiért mindig befuccsolok a nőkkel. Mi lehet az oka? Mit csinálhatok rosszul? Lehet eddig rossz helyen keresgéltem?
"Eddig mindegyik barátnőmet hagytam élni"
"Nem vagyok az a számonkérő típus,nem mondom meg,kivel,mikor hova stb"
...és mindegyik cserében meg is csalt,
vagy lelépett az új pasassal. Igaz??
ma 18:43
Hát ez az,hogy én ennek ellenére nem vagyok unalmas.Rám mindent lehet mondani,csak azt nem,hogy unalmas.A páromnak pont ez a baj,hogy néha túl sokat beszélek,és túl spontán vagyok bizonyos dolgokban.Ő az a nagyon nyugodt típus.
ma 18:45
Nem tudok róla,hogy megcalak e vagy sem.Lehet persze,de számomra nem derült ki soha.Amiről nem tudok,az nem fáj.Egyébként igen,lehet túlzottan meg akarok felelni...lehet ez a baj,erre már én is gondoltam.
"De valamiért mindig zátonyra futnak a kapcsolataim"
Tulajdonképpen mennyi idős vagy és hány kapcsolatról beszélünk?
Nagyon negatívan jellemezted magad. Oké, nem csinálsz ezt, nem csinálsz azt, nem csinálsz amazt. De mi az, amit igen? Az nem derül ki.
Ez csak tipp, de a leírásod alapján nem igazán vagy tisztában sem magaddal, sem azzal, hogy milyen nő való melléd. Persze ez nehéz, az emberek többségének nem megy. De ettől még nem lehetetlen. Törekedj erre. Gondold át, hogy ki vagy. Mi az, ami fontos benned? Mi az, ami fontos a társadban? (Persze ez párkapcsolatban nem egyszerű, de vonatkoztass el a jelenlegi barátnődtől.) Akkor már legalább azt látni fogod, merrefelé kell keresgélned. Plusz: tudni fogod, mik azok a dolgok, amik igazán fontosak számodra. Na ezeket kell a kapcsolat legelején letisztázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!