Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinálhatok vajon rosszul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok vajon rosszul, hogy nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éve vagyok egyedül jelenleg, akkor ért véget egy 5 éves kapcsolatom. Érzelmesebb típus vagyok, ezért eléggé hazavágott a szakítás anno, így sokáig nem is ismerkedtem. Egy ideje azonban már érzem, hogy szeretnék újra egy boldog kapcsolatban élni, viszont egyszerűen nem jön össze semmi. Viszonylag későn, 19 évesen jöttem össze első barátnőmmel, azóta alig volt olyan időszak, amikor szingli lettem volna, mindig megtalált a szerelem. Az utolsó szakítás óta azonban akár fejen is pöröghetek, akkor sem jön össze semmi.

Ha élőben ismerkedem, mindig sikerül olyan nőt leszólítanom, akinek barátja van, vagy épp rá 1 hétre eljegyzik, stb. Ha neten ismerkedem, akkor általában még választ sem kapok, pedig nem vagyok egy ronda egyén, átlagosnak mondanám magam. Itt Gyk-n is volt már rá példa, hogy egy normál beszélgetésnek induló ismeretség átfordult komolyabba, vagyis volna, mert a távolság közbe szólt. Pedig a hölgyemény igencsak szép volt, sosem gondoltam, hogy ilyen gyönyörű nővel együtt lehetnénk.

Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy alfahím, inkább a belső tulajdonságaimmal szoktam sikert aratni, lehet pont ez az oka annak, hogy pl neten kép alapján kevés nőt érdeklek.

Hűséges és figyelmes típus vagyok (nem papucs), csak hosszú kapcsolatban gondolkodtam mindig is, de a mai világban erre valahogy nincs kereslet. Az egzisztenciám sem rossz, bár gazdag sem vagyok, van egy átlagos fizetésű munkám, egy kis lakásom és egy autóm.

Ha régen sikeres voltam a nőknél, akkor most vajon miért nem? Ekkorát fordult a világ, vagy én változtam rossz irányba? Bár erre a kérdésemre nyilván senki sem tudhatja a helyes választ.

Esetleg valaki van hasonló helyzetben?

30F

2016. nov. 8. 22:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a másik oldalról tudok hasonlóan nyilatkozni. (nő vagyok) Nekem is valahogy nehezen megy a pár tálalás. Most itt nem részletezném, milyen "férfiakat" sodort utamba az élet... Mindig is komoly kapcsolatban gondolkodtam, de egyszerűen a korosztályomban csak komolytalan, vagy gyerekesen gondolkodó anyuci pici fia típusok vannak. (20-25 évesek)
2016. nov. 8. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán az elittárs az neked való, én is elkezdtem regisztrálni, igaz hogy fizetős de 1-2 ezret lehet megér, 3 nap meg ingyenes.
2016. nov. 8. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz társat találni! :(

nem olyan könnyű,ezért nem találsz társat! ez a válasz!

ne aggódj majd fog sikerülni előbb utóbb,sok szerencsét kívánok neked! Szerencse kell az élethez,de abból sok!

30N

2016. nov. 9. 07:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Pedig részletezhetted volna, hogy milyen "férfiak" találtak meg eddig. :) Bár van egy sejtésem azért.

Elittársat nézegettem már, de a környékről nagyon kevesen vannak, ami még annyira nem lenne baj, de vagy az elvárások túl nagyok a nők részéről, vagy nekem nem jönnek be külsőre. Nyilván vannak elvárásaim nekem is, de nincs magasan a léc egyáltalán. :)

sajnos a szerencsére nem lehet hagyatkozni. valahogy nincs kedvem újabb éveket csak várni, hátha történik valami a szerencsének köszönhetően. :)

2016. nov. 9. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!