Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetne magának barátnőt, egy nagydarab mackós pasi? 28/F
Ahogy egy nem mackós pasi.
De ha ez vigasztal, akkor elmondom, hogy jártam már mackós pasival és semmivel sem indult hátrányból, mint egy vékonyabb.
Minden csak rajtad áll!
Én is úgy gondolom, mint az 1. válaszadó, ugyanaz a véleményem. :) Mást nem is nagyon lehet hozzáfűzni, hajrá-hajrá.
1-es, 3-as, 5-ös, sajnos a széleskörűbb tapasztalat nem ezt mutatja. :/ Ha csak szimplán felmész egy társkeresőre, ahol ki lehet tölteni, hogy milyen testalkatű férfiakat keresnek a nők, mondjuk 20-30 körül akkor kb. a harmadánál a mackós, sőt még a néhány kiló plusszosak is kiesnek. Következő harmad mondjuk akinek ez tényleg nem annyira szempont, és a maradék, meg az izmosakra gerjed csak.
Egyébként valóban lehet találni, de nehezebb, szóval kitartást :)
25F szintén dagadt :D
1. Nézz szembe a tényekkel. Azért, mert te mackósnak titulálod magad, még nem vagy az. Kövér vagy.
2. A nagydarab az egy olyan jó 190 centis, 110 kilós, tömör pasi, akiben van izom rendesen, és bátran meg mered kérni, hogy emelje már ki a hűtőt a sarokból. És ki is kapja!
Hány centi is vagy?
Ha képes vagy szembenézni a tényekkel, és nem hazudozol saját magadnak sem, akkor már egyszerűbb. A kérdésből nekem az jön le, hogy még mindig a testalkatod tartod az egyetlen (jelentős) akadálynak. Tessék tenni ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!