Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz manapság olyan barátnőt találni 20-30 közti korosztályban, aki szeret olvasni és írni is, kisebb fajta könyvmoly?
Van egy csomó ilyen lány. Ez nem jelenti azt, hogy nem interneteznek meg instagramoznak...
Érdemes körülnézni magyar írófórumokon, vagy molyon, fanfiction blogokon. Esetleg magyar tumblr blogok bizonyos rétegében.
(én ilyen olvasós-írós lány vagyok, de érzelmileg nem állok készen egy kapcsolatra jelenleg, de tudom, a többiek hol fellelhetőek)
Én szeretek olvasni. :) Bár írni nem igazán,nincs hozzá érzékem.
18/L
6# Elég szomorú,hogy így gondolod.
Ezért van ennyi írastudatlan,önmagát kifejezni alig tudó,műveletlen suttyó.
Az olvasás soha nem megy ki a "divatból". :) (Értelmes embereknél ugyebár).
Egyetértek, az olvasás soha sem megy ki a divatból, akármennyire is erőltetik ezt a hulladék eszmét, hogy ódivatú, idejét múlt szokás. :)
Sajnos valóban nagyon sok az önmagát kifejezni nem tudó ember, tragikus helyesírással, írásképpel. Büntetném őket, alapvető emberi műveltség a megfelelő helyesírás elsajátítása. Ehhez nem kell egyetemet végezni, elég lenne csak normálisan figyelni az általános iskolában nyelvtan órán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!