Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért nem tudok kijönni a barátom haverjaival, testvérével, mit csinálhatok rosszul? Más is van így?
Először is arról írnék,hogy pár hónapja vagyunk együtt.Ő társasági ember,sok barátja van, és több közeli lány barát is, van egy lány testvére. Nekem 3-4 jó barátnőm van,és mellettük pár ismerős.Alapvetően csendes természetű vagyok, a jó barátokkal tudok teljesen megnyílni.Viszont ez nem azt jelenti,hogy otthon ülő típus vagyok, amiért visszafogottan viselkedem szeretek eljárni táncolni, különböző rendezvényekre, szórakozni.
Valamiért nem tudok jól kijönni a barátaival,főleg a lányokkal. Voltunk egy napos programon vele és 2 fiú barátjával,ők tök normálisak voltak, viccelődtek és beszéltek velem is, így én is tudtam valamicskét hozzászólni a témákhoz.
Egyik lány barátja olyanokat mond neki,hogy megismerne szívesen már engem is,de mikor ott volt az alkalom,kávézni voltak és odahívott a barátom,ez a csaj szó szerint rám se nézett,nemhogy ismerkedtünk volna.Én köszöntem először,megkérdeztem mi újság van,és épp hogy válaszolt, innen kezdve kuss volt.Nem is tudtam hogy viszonyuljak már hozzá.Egy másik csaj meg egy igazi pláza-cica,ezzel nincs is bajom de látszik rajta,hogy lenéz másokat,szerintem engem is.Ő az tipikus fajta,aki folyton kondizik aztán mutogatja a félmeztelen képeit, valahogy vele sem tudtam megtalálni a közös hangot.A tesója is olyan furának és züllöttnek tűnik. Mikor hozzájuk mentem és otthon volt,én próbáltam valahogy kapcsolatot teremteni,de nem ment.Kérdeztem mit csinál,hogy van és kb ennyi,tisztán idegenként kezelt.Sőt,levegőnek nézett.
Nem tudom,mit rontok el? Ez rossz nekem,mert sokszor van velük a párom a szabadidejében,és mindig mondja,hogy menjek én is,de mostanában inkább hagyom menjen egyedül és majd máskor tölt velem időt,kettesben,mert nem érzem jól magam velük.
Voltatok már így? Szerintetek hogyan nyissak?Az én barátnőim szerintem barátságosabbak, ők külön köszönnek a barátomnak,ha vele vagyok, megkérdezik hogy van stb, én az övéitől ilyeneket nem kapok...
19l Megköszönném a normális válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!