Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létesítenétek kapcsolatot vegán emberrel?
Egy feltétellel. Ne akarjon engem is rávenni. A párom nem vegán, de nagyon eltérő az ízlésünk. Mind ketten azt eszünk, amit szeretünk, jól esik.
Talán, gyereknevelésnél lehet belőle nézeteltérés.
A párom vegán. Soha egy rossz szót nem szólunk arra, hogy a másikunk mit eszik. Oké, egy ideje növényi tejjel iszom a reggeli kávémat. Viszont ugyanúgy eszem mindent, mint eddig.
Számomra az első közös kajálásnál derült ki, hogy vegán. Kicsit szkeptikusan álltam hozzá, de nem próbált téríteni, hogy én is vegán legyek.
Nem nyüstölöm, hogy egyen húst és ő nem nyüstöl, hogy legyek vegán. Ennyi a dolog titka.
Miért zavarna? Mindenki azt eszik, amit akar.
Rákérdeznék, hogy mit gondol a dologról, ha lenne gyereke, neki vegán, vagy "normál" étrendet képzel el.
A vegansag nem akadaly,mert en meg paleozok meg a husok kozul egyedul halat eszem. Mindent nyersen.
Ha nem szol bele az etrendembe es bejon,akkor jjohet.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!