Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom emiatt szünetet kért?
3 hónapja járunk. Ő beszámolt az eddigi kapcsolatairól,ahogy én is neki. Ezelőtt 10 kapcsolatom volt,ebből csak egy volt magyar férfival,de az volt a legkomolyabb is. A többi mind külföldi volt,brit,német,fekete,ázsiai,stb... Ezt képtelen megemészteni. Furcsának tűnhet,de sokat tanultam ezekből a kapcsolatokból,még ha nem is volt mindegyik komoly.
22l
Érdekes. 1 volt magyar a legkomolyabb...aha...szóval a n1ggert csak lesz*ptad és a "többi" is csak ilyen 1 éjszakás. Szép munka! Jogosan vagy büszke. Nem is értem a palidat, ő biztosan ilyen szittya turbómagyar nem?
(SZARKAZMUS)
fix h nem kellenél és a 11es szám ezt még jobban erősíti :D
Aki meg azt írta h álszentség mert persze a qrvazok most mélyen halgatnak...ácsi senki sem mondta h a fizetős leányzóval párkapcsolat céljából találkoznak...Gondolom a kérdezőt is meghajtották azt majd megy a levesbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!