Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom emiatt szünetet kért?

Figyelt kérdés

3 hónapja járunk. Ő beszámolt az eddigi kapcsolatairól,ahogy én is neki. Ezelőtt 10 kapcsolatom volt,ebből csak egy volt magyar férfival,de az volt a legkomolyabb is. A többi mind külföldi volt,brit,német,fekete,ázsiai,stb... Ezt képtelen megemészteni. Furcsának tűnhet,de sokat tanultam ezekből a kapcsolatokból,még ha nem is volt mindegyik komoly.

22l

2018. jan. 9. 17:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
44%

Érdekes. 1 volt magyar a legkomolyabb...aha...szóval a n1ggert csak lesz*ptad és a "többi" is csak ilyen 1 éjszakás. Szép munka! Jogosan vagy büszke. Nem is értem a palidat, ő biztosan ilyen szittya turbómagyar nem?

(SZARKAZMUS)

2018. jan. 9. 19:46
 22/27 anonim ***** válasza:
31%
Megértem a barátodat, csak azt nem értem min kell még gondolkoznia.Ugyanez férfiben nekem sem kéne, de én nemis szünetet kérnék, hanem végleg elköszönnék.Nem lenne gusztusom az egyszer biztos.Lehet megsértődni, de ez egy teljesen őszinte vélemény, ami általában fájó tud lenni sok embernek.
2018. jan. 9. 20:46
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
#16: szerinted tehát csak egy nő mondhatja meg, mit tart vonzónak és mit nem, egy férfi nem?
2018. jan. 9. 20:48
 24/27 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, ne a gyikes véleményekből indulj ki :D a válaszolók nagy része még nővel sem volt, frusztrált rasszista utálkozó csapat. ha a barátod nem tudja ezt kezelni, nem illettetek össze amúgy sem..
2018. jan. 10. 00:02
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Soknak tartom 22 évesen. Hát nem csodálkoznék ha többet nem találkozna veled. Az őszinteségedet viszont díjazom. A nők többsége nem vallja be, hogy hány partnere volt. Ha sok akkor a harmadát, negyedét. Ismered a mondást: amelyik lakatot minden kulcs nyit az nem jó, viszont az a kulcs ami minden lakatot kinyit szuper. (nő vagyok)
2018. jan. 12. 16:16
 26/27 anonim ***** válasza:
27%

fix h nem kellenél és a 11es szám ezt még jobban erősíti :D

Aki meg azt írta h álszentség mert persze a qrvazok most mélyen halgatnak...ácsi senki sem mondta h a fizetős leányzóval párkapcsolat céljából találkoznak...Gondolom a kérdezőt is meghajtották azt majd megy a levesbe...

2018. jan. 12. 16:19
 27/27 anonim ***** válasza:
26%
Normális. Eléggé megdöbbentő, amit írtál, viszont a te életed, neked kell tudnod, mit csinálsz. Valószínű, azért kért szünetet, mert már beléd szeretett és nem tud dönteni.
2018. jan. 12. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!