Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom emiatt szünetet kért?
3 hónapja járunk. Ő beszámolt az eddigi kapcsolatairól,ahogy én is neki. Ezelőtt 10 kapcsolatom volt,ebből csak egy volt magyar férfival,de az volt a legkomolyabb is. A többi mind külföldi volt,brit,német,fekete,ázsiai,stb... Ezt képtelen megemészteni. Furcsának tűnhet,de sokat tanultam ezekből a kapcsolatokból,még ha nem is volt mindegyik komoly.
22l
És ugyan mit tanultál ezekből a kapcsolatokból?
Amúgy nekem sem tetszene egy komolynak induló kapcsolatban. Te hogy éreznéd magad, ha elmondaná pl., hogy eddig 10 cigánylánnyal volt szexkapcsolata plusz még mellé brazil, koreai, nigériai, dél olasz, görög, stb... nőket is felpróbált?
Kétlem, hogy ugyanakkora átéléssel csinálnád az orális szexet neki.
Nem vagyunk primitívek. Egész egyszerűen csak nem tapsikulunk örömünkben, ha megtudjuk, hogy a leendő barátnőnket már közel egy tucat különbőzö rasszból származó férfi próbálta fel előttünk.
Aztán persze van akit ez nem zavar és van akit igen. Nőktől is hallottam már nem egyszer, hogy nem kezdene olyan férfival akinek előtte volt cigánylány a partnerei között merthogy mocskosak és igénytelenek, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!