Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kért egy hét szünetet gondolkozni, ez volt, hogy bárkinek segített már?
Nem igazán értettem mi baja van, azt mondta össze van zavarodva, mert rosszul érzi magát és nem tudja, hogy szeret vagy csak megszokott és kér egy hét szünetet gondolkozni. Közben sírt és tudom, hogy neki is rossz volt de őszintén nem értem, hogy segít ez bárkin, ha nincsenek együtt és nem beszélnek a gondról csak félre teszik. Nagyon szomorú vagyok, fogalmam sincs mit tegyek csakúgy elment és azt mondtam, hogy akkor legyen egy hét.
Ezután működhet újra a dolog? Valakinek ez segített már a kapcsolatán? 3 éve vagyunk együtt.
Elméletileg működhet. A cél nem az ilyenkor, hogy a kapcsolat ettől jobban működjön, hanem az önvizsgálat.
Egy kis szünet alatt lehet úgy gondolkozni, hogy a másik jelenléte nem befolyásol, rá lehet koncentrálni a saját érzésekre, például hogy ez alatt az idő alatt a másik baromira hiányzik, és alig várom, hogy leteljen, vagy épp megkönnyebbülést érzek, fellélegzem, hogy végre magam lehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!