Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátom szünetet kért....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szünetet kért. Szerintetek ráírjak?

Figyelt kérdés

A józan eszem azt súgja hogy ne, de szerintem normálisan le kellene ülni és megbeszélni a problémáinkat. Nem csak így hagyni elmúlni az egészet.

Mit csináljak? Nem akarok utána futni, nem érdemli meg, de én nem szeretem az ilyen értelmetlen szakításokat. Mindent szeretek megbeszélni. Két napot kért az ma jár le.

2016. ápr. 27. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
írjon ő
2016. ápr. 27. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Holnap írj rá. Szerintem alap dolog megbeszélni normálisan és úgy elválni.
2016. ápr. 27. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
igen, ne keresd. És csak jó passzban lásson, nem mint egy "lelki roncs" aki első csettintésre ugrik.
2016. ápr. 27. 19:19
 4/6 ~OnLány~ ***** válasza:
55%

"A józan eszem azt súgja hogy ne, de szerintem normálisan le kellene ülni és megbeszélni a problémáinkat. Nem csak így hagyni elmúlni az egészet. "

Pontosan!

Miért kért szünetet? Talán le leszek szólva,de nekem ez a "tartsunk szünetet" dolog nagyon unalmas és hülyeség.Ilyenkor az emberek nagy része szakít a végén úgy is. Azt nem tudja eldönteni,hogy szeret-e vagy sem?

Vagy miért?

Meg éppen 2 napot..Ha ma járt le,akkor írhatnál neki,de én nem jelentkeznék inkább a helyedben.Hagyd,ha akar valamit,akkor felhív.

2016. ápr. 27. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ő nem képes veled kulturáltan megbeszélni a problémákat, hanem a legsunyibb megoldást választja, hogy szünetet kér, akkor felesleges erőlködnöd. Gondolom, tudod, mit jelent az időkérés...
2016. ápr. 27. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Szünet? Nekem iskolába való fogalom, az a szakítás kimondásától való félelem csak.

De hogy két nap? Elment bulizni valami lánycsapattal, és azért találta ezt ki, hogy ha történik is valami, az ne megcsalás legyen, hiszen hát szünet volt...

Ne írjál, ő kérte a kimenőt, először jöjjön vissza, aztán beszéljétek meg - ha van még mit.

2016. ápr. 30. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!