Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak az exemre?
Amúgy én 18/F
Ő 17/L
figyelj ha el is mész és beszéltek ezeket mellőzd=ne könyörögj neki te szereted őt semmi ilyen mert észreveszi rajtad a félelmet és kész vége esélyed se marad, mert kinek kell egy érzelmileg összetört visszautasítástól tartó depis idegroncs és is úgy gondoltam senkinek :) függetlenítsd magadtól a lényeg a normális beszélgetésben legyen és ne is hozz fel dolgokat a múltból, első sorból tudom milyen kegyetlenül rossz érzés de ha valaha vissza akarod kapni őt nincs más választásod muszáj lesz lehetőleg olyan helyre hívd el ahová mindkettőtöknek jó és pl egy kávé vagy tea és ez sem legyen több idő mint fél óra még ha jól is érzitek magatokat mert te fontos ember vagy és sok dolgod van ne úgy látszódjon hogy lerázod én tapasztalatból mondom ezt nem a kis ujjamból szívtam ki remélem segítettem és ha nem tartod be nem velem tolsz ki... ha nem is így de nagyon hasonlóan csináld
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!