Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak a volt csajomra valentín-napon?

Figyelt kérdés

3hete szakítottunk (pontosabban ő szakított velem), eltelt 1 hét és azóta, az utóbbi 2 hétben állandóan szerelmes dolgokat ír ki face-re, hogy "egyszer majd rájössz hogy egy közös este sokkal többet ér mint egy nagy buli" stb vagy amikor feltöltöttem egy közös képet egy csajjal 2órával késöbb kiírta hogy ha egy nőt nem becsülsz meg majd más férfi megbecsüli, azután még pár órával késöbb ő is feltöltött egy képet egy pasival (ami ráadásul elvielg már többnapos kép volt és tudom hoyg az a fiú csak egy jóbarátja).

Lehet félreértek mindent és nem is rám gondol ezekkel, de mivel nekem is hiányzik egy kicsit, gondoltam ráírok hogy boldog valentín-napot vagy vmi ilyesmit, végülis nicns mit legrosszabb esetben (ha nem rám gondolt) max nem ír vissza, szóval megy minden tovább :D

Szerintetek jó ötlet? ha igen akkor mit írjak? "Boldog Valentin napot, remélem neked legalább jobban telik mint nekem :D" jó lenne?

A válaszokat köszönöm!

2015. febr. 14. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ráírhatsz, hátha van kedve beszélgetni veled, de ne sajnáltasd magad...
2015. febr. 14. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor mi lenne a legmegfelelőbb kezdő szöveg? ami vicces és nem úgy állítom be magam mint aki még most is teljes szívéből odavan érte? (mert nem is vagyok, de azért szívesen beszélgetnék vele megint)
2015. febr. 14. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
'Mizu? Vidéki vagy?'
2015. febr. 14. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
NE!!!!
2015. febr. 14. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
kifejtenéd miért nem? :D
2015. febr. 14. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!