Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos a nőknek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a nőknek hogy egy férfi izmos legyen és fizikálisan is meg tudja őket védeni?

Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 07:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos hogy izmos legyen. De inkább vékony, ne nagydarab. És max. a betörőktől védjen meg, ne legyen verekedős.
2018. jan. 9. 10:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Aki nem verekedős, az nem véd meg a betörőktől. :D

31/f

2018. jan. 9. 11:00
 13/21 anonim ***** válasza:

Ezt hogy kell elképzelni?

Ha izmos a párom, akkor garantálva van, hogy csak 1 db, vele egy súlycsoportban levő, fegyvertelen személy áll ki ellene? Sose fognak hátulról támadni? Ha izmos, akkor garantált, hogy tud verekedni?

Hajára kenheti az izmokat, ha ránk jönnek öten, és/vagy késsel vagy bármi más fegyverrel, illetve ha fogalma sincs, hogyan kell védekezni és ütni... az meg tény, hogy bármilyen izmos vagy, lesz nálad erősebb.

Én inkább arra építek, hogy nem mászkálunk gázos helyeken, és akkor nem kell megvédeni senkinek senkit, + én hordok magamnál paprika sprayt úgyis, szóval ha gáz lenne a helyzet, inkább én próbálnám megvédeni a páromat. Ha egy nyomorult jön ellenünk, akkor azzal el tud bánni a spray, ha meg több, vagy fegyveres, akkor úgyse mennénk semmire az izommal.

(Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne más lehetőség, akkor addig próbálna védeni, amíg áll a lábán, de nagyon nem szeretném, hogy ez a helyzet bekövetkezzen.)

Én annak a híve vagyok, hogy érdemesebb óvatosnak, elővigyázatosnak lenni, hogy elkerüljük a bajt, mint izmozni ha már megtörtént a baj.

Ráadásul ebben a szerencsétlen országban még a páromat varrnák be a böribe, ha bántana valakit, aki ránk támad....

Fizikai erőt inkább hasznosnak tartom olyan dolgokban, mint pl befőttes üveg kinyitása, cipekedés, stb.

2018. jan. 9. 11:15
 14/21 anonim ***** válasza:

"Fizikai erőt inkább hasznosnak tartom olyan dolgokban, mint pl befőttes üveg kinyitása, cipekedés, stb."

Fizikai erő...befőttes üveg kinyitása...mint párhuzam. LOL :D

Én 51 kilós srácként is gond nélkül kinyitom a legdurvábban rászorított már-már berozsdásodott üveget és egy kisebb bútorszettet el tudok magam mozgatni (természetesen ha méretéből adódóan egy ember két kézzel meg tudja fogni). De teljesen mindegy, mert nem sugallok erőt. Igen, a férfias testalkat csupán "optikailag" fontos a nőknek. Mert milyen ciki lenne már egy cingár/vékony (de amúgy nagyon fitt és jó erőnlétű) pasival sétálni, akinek a combja vékonyabb, mint a csajé (az mellékes, hogy az övé szimplán csak husis).

2018. jan. 9. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:

"Én 51 kilós srácként is gond nélkül kinyitom a legdurvábban rászorított már-már berozsdásodott üveget"

Jó neked, én meg nem tudom kinyitni :)

" Mert milyen ciki lenne már egy cingár/vékony (de amúgy nagyon fitt és jó erőnlétű) pasival sétálni"

2 exem is kifejezetten vékony volt, tojok rá, hogy más szerint ciki-e, lehet hogy igen, számomra nem volt az. A párom se egy kigyúrt kétajtósszekrény, bár válla és karja van, volt kerekesszékes, elég jó edzés a felső végtagoknak, plusz fizikai munkát végez...de amúgy ha van rajta póló akkor nem látszik izmosnak.

"akinek a combja vékonyabb, mint a csajé"

A párom lábai kb olyan vastagok, mint a karjaim egy betegség miatt (kvázi eltűntek az izmai mikor bénultan feküdt egy jódarabig), elég sok helyre járunk együtt, kézenfogva, volt már hogy beszóltak neki, engem meg pont nem érdekel, én szeretem és nekem tetszik :)

Fogalmam sincs, sok pasinak honnan vannak ilyen kényszerképzetei, hogy minden nőnek az izomkolosszus kell... most gyors fejszámolás után az az eredmény jött ki, hogy 2 db barátnőmnek van az átlagnál izmosabb pasija, és még ők se nagy kigyúrt kondisok, csak látszik, hogy sportolnak.

De ja, vetítsünk rá valami hülyeséget az összes nőre, mert mind ugyanolyanok!

2018. jan. 9. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:

7. Vízizom? Max a synthol ami megköti a vizet a bőr alatt, de annak semmi köze az izomhoz, és az egy undorító cucc, azt nem használják a profi testépítők se.

[link]

Így néz ki a "vízizmod".

Te a kokszra értetted bizonyára a felfújt izmot. De el kell keserítselek, azok igazi izmok, a koksz nem csodaszer, csak megnöveli a fehérjeszintézist és gyorsítja a tápanyagfelvételt, max annyi hogy nem miofibrilláris hipertrófia útján izmosodik leginkább, hanem szarkoplazmatikus hipertrófia útján, de van a kettő között átfedés, szóval messze nem beszélünk semmiféle kamuizomról.

Bármennyire is bántja a lelked vagy sérti az egód ez igazi izom.

[link]

2018. jan. 9. 12:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Azok írták az okosat, akik szerint tök mindegy, ki mennyire izmos, utcán úgysincsenek szabályok.

Követek Youtube-on egy csatornát, egy kanadai 40-es férfi 9 év kidobói tapasztalattal ad önvédelmi tanácsokat, és bizony baromi jókat.

A legfontosabb, legtöbbször hangsúlyozott dolog nála: awareness!! Figyeld a környezeted, és kerüld el a konfliktust! Ha valaki késsel kéri az értékeidet, add oda szó nélkül, mert nem érdemes belehalni az izmozásba. Sokáig lehetne még folytatni.

Volt itt régebben egy kérdés, egy srác írta ki. Barátnőjével este egy játszótéren mentek át. Szemben megjelent egy 3 fős társaság, akik szóban inzultálták őket, egyik talán le is köpte a srácot és/vagy a barátnőjét is. Srác meg megmarkolta szorosabban a nője kezét, és szó nélkül sietve elhagyták a teret. Otthon meg a csaj ki volt akadva, hogy miért nem tett valamit a srác, és fogta magát, haza is ment és durcizott. Srác szerencsétlen meg itt kérdezte, most rosszul csinált-e valamit?

Az egyik válaszoló írta, hogy nem kellett volna magyarázkodni,csak egyvalamit kérdezni: itthon vagyunk-e épen és egészségesen, vagy nem? Hádeháde... Igen, vagy nem??

És milyen igaza volt!! Nem? Hacsak nem vagy Jackie Chan vagy Tony Jaa, átlagemberként annyi történik, hogy szarrá vernek, csajjal ki tudja, mi történik. De még a fent említett emberrel is bőven történhet az, hogy tarkón vágják egy vascsővel. Erről van szó, utcán többet ésszel, mint erővel :)

2018. jan. 9. 15:51
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

+ nem árt egy magabiztos, nyugodt, higgadt kiállás, kisugárzás is, hogy ne tekintsenek védtelen áldozatnak. Még túlerőben is csak azokat kóstolják be legtöbbször, akiben ez nincs meg.

Illetve az is fontos, hogy tudj bánni a szavakkal, szerencsére le lehet a legtöbb agresszív barmot szerelni verbális módszerekkel is.

2018. jan. 9. 18:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Volt itt régebben egy kérdés, egy srác írta ki. Barátnőjével este egy játszótéren mentek át. Szemben megjelent egy 3 fős társaság, akik szóban inzultálták őket, egyik talán le is köpte a srácot és/vagy a barátnőjét is. Srác meg megmarkolta szorosabban a nője kezét, és szó nélkül sietve elhagyták a teret. Otthon meg a csaj ki volt akadva, hogy miért nem tett valamit a srác, és fogta magát, haza is ment és durcizott. Srác szerencsétlen meg itt kérdezte, most rosszul csinált-e valamit? "

Több ilyen nőt ismertem, akik elvárják, hogy a pasijuk minden helyzetben agyonverjen embereket (és itt nem ilyen szoli-pláza-műköröm vonalon mozgó nőkről beszélek).

Többnek mondtam már, hogyha egy ilyen helyzetben a párja emberkedne, és cserébe agysérülésig ütnék azok hárman, akkor mi lenne?

Három napig játszaná a gyászoló özvegyet, a nyomorék párja mellett, hiszen az jól mutat a facebookon, aztán úgy döntene, hogy nehéz szívvel bár, de ő nem fogja pelenkázni a srácot élete végéig, jobb mindkettőjüknek, ha szakít.

Azok a nők, akik elvárják azt, hogy egy ilyen helyzetben menj neki a háromnak általában nem számolnak azzal, hogy egy-két fejre mért ütés, majd rúgás után esetleg egy életen át bébiétellel fog etetni egy ápoló, ők abban már nem akarnak részt vállalni, 10 év múlva már nem menő a FB-on gyászolni.

2018. jan. 9. 19:30
 20/21 Judit58 ***** válasza:
Az en parom nagyon eros.Engem nem kell megvedeni de biztonsagerzetet ad. Ovom a verekedestol mert annak csunya vege lenne.
2018. jan. 10. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!