Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a nőknek hogy egy férfi izmos legyen és fizikálisan is meg tudja őket védeni?
Ez a legyen izmos, mert meg tud védeni annyira nevetséges.
A baráti körömben szinte mindenki sportol, mégis vertek már meg, vagy raboltak ki benga gyúrósokat is.
Hiába izmos, ha nem tud verekedni, hiába az, ha 4 hozzá hasonló méretű jön szembe (akik kötözködnek ritkán tartják a fair play szabályait azonos súlycsoportra és 1:1 felállásra vonatkozóan), esetleg hátulról tarkón vágták, vagy a fele akkora gyerek késsel a kezében kérte el a mobilt.
Szóval az izmos tetszen azért, mert jól néz ki, de akiknek az önmagán nem jelent elrettentő erőt, hogy nem egyedül van egy nő, azoknak általában már tök mindegy, hogy a férfi izmos e vagy sem, úgyis többen vannak.
Az izom nem feltétlen az erős sugallja. Rendészeti suliba járok,anno a tanáraimtól jó sztorikat hallottam erre,pl.:
Kiképzésen a feladat 2 vasszekrény arrébbrakása volt. A nagyszájú gyurmák kettőt se tudott rajta tolni,míg az "átlagos" karatés lazán átbillentette. (Ez példa a felfújt ízmokra ami csak dekoráció)
A másik ilyen egy kommandós bevetés amelyen 12 órán át kellett a fegyvert "célra" tartani. Az apatestű,középkorú férfi ezt végrehajtotta,de a mellette lévő szintén kigyúrt foatalembernek már másfél óra után remegett a keze.
Ezekből is látszik,hogy nem csak az erős és kitartó,aki gyúr. Persze esztétikus dolog,de semmiképp sem a védelemmel egyenlő.
Számomra,mint nőnek,nem a testalkat a legfontosabb szempont. A vékonytól a maciig bárki tetszhet,nálam nem ez a döntőkérdés.
Nem kell, hogy megvédjen.:D Okos ember kikrüli a kötekvőket, nem kezd el bunyózni, ha neg többen vannak, vagy fegyverrel, úgy is rohadtul mindegy. Nekem nem az izomerő számít, egy átlagos állóképesség és erőszint bőven elég. Csak annyi, hogy elbírjon engem, vagy ne fulladjon ki, mire felér a harmadikra. Nálam inkább az esztétika számít. Nem szeretem a felfújt, nagy izmokat, de azért legyen az illetőn valami fogható, ami nem kemény csont. Legyen valami formája, valami olyan alkata, ami mellett nem érzem magam nagyobbnak. Nem vagyok egy debella rönkcibáló orosz asszony alkat, de ha az is lennék, akkor is jobban örülnék, ha megmaradnának a nemi dimorfizmusból adódó alapvető különbségek: szélesebb váll, nagyobb súly, magasabb...
Le lehet pontozni, de bässzátok meg, miért kell egy nálatok nagyobb nőt akarni pl? Nekem egyáltalán nem vonzó egy kisebb, gyengébb férfi és a férfi ismerőseimnek sem vonzó egy nagyobb, erősebb nő náluk. Nem tudom elhinni, hogy van, akinek nem kellemesebb, ha férfi létére ő a nagyobb
Változó, ugyanis a nők továbbra sem egyformák. Van akinek fontos, van akinek nem. De azért bajban valószínűleg mindenki örülne neki.
"#6 Akkor te még nem hallottál az ún. vízizmokról. Keress utána."
Az a baj, hogy te hallottál róla. Nem kell mindenféle mesét és elméletet gyártani ez nem broscience. Mindenki abban jó, amit csinál. Nyilván egy 40 kg-os 60 éves bácsika tud 12 órán át célra tartani fegyvert, ha előtte 40 éven át ezt csinálta. Ellenben a 20 éves izmos emberkével. Ahogy egy kigyúrt embert szintén el fog verni egy pár éve boxoló fele akkora ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!