Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék olyan férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan férfiakkal ismerkedni, akik érettebbek, komolyabbak?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, most kezdtem el 21 évesen és itt mindenki fiatalabb nálam, más életszakaszban vannak. Én már egyáltalán nem szeretek bulizni járni (sosem szerettem nagyon), egyedül élek és olyan férfit keresnék, akivel együtt tudok tervezni, hosszú távra... közös lakás, kocsi, pár éven belül akár gyerek stb...

Nem tudom, hol ismerkedhetnék... a munkahelyem egy kis cég, nem ismerek meg naponta új embereket, szóval ez is kizárva.

Ismerkedős oldalakon is csak extrovertált férfiakkal sikerült megismerkednem, de én nyugisabb vagyok ennél. Nagyon szeretek eljárkálni, de a bulizást/ivást nem viselem el.

Léteznek egyáltalán még ilyenek?? :)

2018. jan. 4. 19:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Járj el edzeni konditerembe. Na ott majd találsz magadnak valót.
2018. jan. 5. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!