Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan férfiakkal ismerkedni, akik érettebbek, komolyabbak?
Egyetemre járok, most kezdtem el 21 évesen és itt mindenki fiatalabb nálam, más életszakaszban vannak. Én már egyáltalán nem szeretek bulizni járni (sosem szerettem nagyon), egyedül élek és olyan férfit keresnék, akivel együtt tudok tervezni, hosszú távra... közös lakás, kocsi, pár éven belül akár gyerek stb...
Nem tudom, hol ismerkedhetnék... a munkahelyem egy kis cég, nem ismerek meg naponta új embereket, szóval ez is kizárva.
Ismerkedős oldalakon is csak extrovertált férfiakkal sikerült megismerkednem, de én nyugisabb vagyok ennél. Nagyon szeretek eljárkálni, de a bulizást/ivást nem viselem el.
Léteznek egyáltalán még ilyenek?? :)
Léteznek.
Az én pasimat egy kollégámon keresztül ismertem meg. Nem pasizási céllal amúgy.
Itt tutira nem.
Legyél jó megfigyelő és hallgass a megérzéseidre. Ne pazarolj időt arra, akin érzed hogy nem 100%.
Jó szakmával harminc évesen még nem volt barátnőm. Egyeteme alatt sosem jártam bulizni. A nettes ismerkedést meguntam. Mivel meguntam a szobámban ülni el kezdtem bulikra járni. Férfiként nehéz így ismerkedni. Nőként ha ha alapból mázlid van főleg 21 évesen de ha ronda is lennél egy kis smink és máris szerencséd van. Csak válogatni kell tudni.
Próbálj ki több klubbot, miden helynek általában meg vannak a tipikus "tipus" látogatói ami úgy túlnyomó részben igaz.
Ha esetleg van valamilyen hobbid, vagy érdeklődésed akkor kereshetsz eseményeket fa facebookon általában sok van meghirdetve. :).
De na a klasszikus ismerkedési hely a Klubb-Diszkó...
Léteznek igen, én is hasonló vagyok. Építem a jövőmet, dolgozom, mondjuk kocsi van azt nem kell venni és emellett nem vagyok egy otthonülős típus.
Írj ha gondolod. :)
21/F
Azt mondod nyugis vagy, nem szeretsz bulizni, ez így teljesen oké. Néha mégis MUSZÁJ elmenned közösségbe, nem csak magányosan futni meg barátnőkkel fagyizni.
Elmondom a saját példám. Szerintem hasonló a habitusunk, bulizni összesen kétszer voltam, nagyon kellemetlen élmény volt, soha többé. Egyszer egy barátnőmmel elmentünk koncertre, fényes nappal majáliskor. Ő ott összefutott néhány barátjával, akik magukkal hozták egy barátjukat, aki amúgy szintén otthon ülős fajta. Mit ad Isten, rögtön egymásra találtunk és kettesben beszélgettünk tovább, még félre is vonultunk a többiektől. :) Második találkozáson összejöttünk és már öt éve közösen ülünk otthon. :) Ha nem mozdulunk ki egy kicsit a komfortzónánkból, akkor nem találunk egymásra.
Szüleim története kísértetiesen hasonló, ők augusztus 20-án ismerkedtek meg. Anyukám még extrémebb ki-nem-mozdulós, és apukám is jól elvan itthon, ritkán meg csak el. Én azt mondom, hogyha nem is szeretsz annyira kimozdulni, akkor is megéri. Biztosan vannak olyan koncertek, sportesemények, nemzeti ünnepek, szüreti fesztivál, vadászbál, táncház vagy bármi, ahol nem érzed kényelmetlenül magad, mégis sok ember vesz körül és tudtok kicsit szórakozni, ismerkedni.
Ismerkedni amúgy bárhol lehet, a legvalószínűtlenebb helyeken is. A barátom az egyik exével egy 2006-os Gyurcsány ellenes tüntetésen ismerkedett meg, ott cseréltek telefonszámot és október 23-án már kézen fogva menekültek haza a könnygáz és a lovasrendőrök elől. (Az utolsó metrót még pont elérték.) Istenem, kacagnom kell, annyira abszurd. :D
Az ivásra visszatérve, azon az ominózus majálison a barátom NEM vett nekem italt. Ezzel nyűgözött le, mert már annyi ingyen italt kaptam (pedig egyet sem kértem, a többi férfi tukmálta rám, aki fel akarta szedni a barátnőmet), hogy a fülemen folyt ki.
Neked tényleg csak annyi a dolgod, hogy elérhetővé teszed magad, a többi majd jön magától.
Most a kerdezo 1000 uzenetet kap xdd..hasonlo jellemel vagyok en is,csak mar az en szivem foglalt..amugy nsm nehez ilyen tipusu fiukat talalnod..eleg jo ember ismero vagyok,sot emberek maga viselkedesebol,poziciojokbol fel lehet ismerni...akar egy diszkoba...mobdjak egy pl
.elmesz kisebb diszkoba,rs egybol meglatod h kik azok akiket te keresel(altalaba,az ilyen tipusoak,nem terem kozepen talalod meg xd inkabb szelen,nyugotan iszogatva,semmi party hard,nem 2percekent kent men hozzajuk valakik..latod h elvannak..) na azok 80% ka olyanok mint te keresel :) pozz 25/F
Sokan félreértettek szerintem.:)
1. Egyrészt nem itt szeretnék ismerkedni, nem ez volt s célja a kérdésemnek (bár nem zárkózom el végül is ettől sem), hanem, hogy tippeket kapjak, hol lenne érdemes.
2. Nem olyan pasit keresek, akinek VAN lakása, kocsija stb., hanem, akiben érzek motivációt, hogy közsen megteremtsük ezeket. Akár szintén egyetemista is lehet, ha hasonló a felfogása, mint nekem, szintén dolgozik, félretesz stb.
3. Nem vagyok itthon ülős, sőt... Szinte csak aludni vagyok itthon. Például imádok utazni, tavaly 6 országban voltam. Én erre költök szívesen. nem alkoholra meg bulikra, ezért nem is viselném jól, ha a párom erre szórna heti tízezreket (volt ilyen). Persze szülinapok, havi 1-2 beülés és koktélozás vagy 1-2 pohár bor nálam is szokott lenni, de az távol áll tőlem, amit a legtöbben képviselnek az egyetemen. :)
4. Aki a szakomat szólta le, azt nem is értem teljesen... Nem hiszem, hogy ezen múlna a magánéletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!