Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van köztetek olyan, akinek annyira fontos egy nő külsejében az arca, hogy pusztán a pofija képes "elvinni" az egész nőt?
Úgy értem, hogy annyira sokat nyom a latba nálatok egy nő arca, hogy ha megtetszik egy arc, akkor "nyaktól lefelé" már nem is érdekel titeket, hogy milyen. Pl.: némi súlyfeleslege van, tetkója van, túl kicsi/túl nagy a melle, stb...
Ezt úgy általánosságban értem, hogy minden nőhöz így viszonyultok. Tehát nincs jelentősége, hogy milyen az alakja, milyenek a lábai, a dereka, a feneke... (Azt azért tisztázzuk, hogy egy nő akkor is lehet szép arcú, ha némi túlsúllyal küzd - bár lehet, hogy lesznek ellenvélemények.)
Vannak itt ilyen férfiak, akiket képes teljesen elvarázsolni egy női arc, háttérbe szorítva a külső többi aspektusát? Bochkor Gábor nyilatkozta egyszer egy interjúban, hogy ő ilyen és mindig is ilyen volt.
Sokkal kevesebb a ténylegesen szép arcú nő mint a jó testű!
Tehát remélem a csinos ápolt test és összkép fontosabb a férfiaknak mint egy született szép arc amiért az égegyadta világon semmit nem tett az illető mert adott....
Férfi vagyok és sokkal többet számít egy formás test, mint a szép arc.
Egyszerűen azért, mert tudom hogy szép alakot bárki formálhat magának. Archoz meg születni kell.
Ez így igazságos szerintem, amúgy is.
És nálam nem kizáró ok a nagy mell. Formás alakhoz igenis szép tud lenni szerintem.:)
Bírom az ilyen kérdéseket ahol 'ki van kötve,hogy férfiak válaszoljanak...:D
Vagy csak nők!
Hát egy anoním oldalon ez biztos reális:)
Jaj és be is tartja mindenki....-
mint ahogy én is ide trollkodtam szíves elnézésedet kérem előre is meg aztán utólag pláne!
Biztosan vannak az általad felvázolt férfiak...
De mi az,hogy szép arc?
-Kinek mi.
Illetve az összkép ami lényeges.
Nem tudom elképzelni,hogy vonzó lehet egy "szép" arcú ember aki testileg elhanyagolt és ápolatlan vagy nagy gondok vannak a személyiségével....
De az arca elvarázsolt....' (?)
Nekem is fontosabb az arc mint a test, a testet lehet manipulalni, arcot nem igazan.
S ezzel a kerdessel csak az a baj, mikor a szerelem kezd megkopni, akkor felmerulnek a kerdesek, hogy ez a csaj nem is olyan tokeletes mert, pl kicsi a melle, vagy tulsullya van.
Bochkor Gábor... Az a Bochkor, aki egyébként meg 45754 nyilatkozatban fikázza a duci nőket? Vicces.
Egyébként nincs ilyen ember. Se férfi, se nő. Az összképhez a test is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!