Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fontos az egész?
Miért fontos sokaknak a csajozás és pasizás? Azt látom, hogy mindenki hajszolja. Kivéve én, mert nem látom az értelmét annak ellenére, hogy volt már pár nőm, de mégsem tartom olyan nagy durranásnak az egészet. Szerintem vannak ennél jobb dolgok is.
22/f
hagyjátok már..
lehet még nem érett a dolgokhoz.
majd 3 év múlva nem fog más érdekelni csak a csajozás
Komolyan mondom, hogy nem értem a kérdést ,vagy csak nem akarom inkább, mert akkor csak sajnálni tudlak.
A "volt már pár nöm" nekem azt jelenti hogy megqrtál már pár ribancot.
Barátod van (semmi b.ziság, normális) ? remélem igen
Képzeld el azt, hogy egy lány olyan közel áll hozzád agyilag, lelkileg, stb., mint vmeik igazi barátod, és ezen kivül még szeretkeztek is egymással.
Olyat hogy szerelem direkt nem emlitettem mert ebben a pillanatban fel sem fognád még hogy mi az.
Mi a tököm az a wowozás?
Ezt nem értem. Amikor 18-20 éves voltam, akkor csak a csajozás érdekelt, mert én azt hittem akkor, hogy az a minden. Az évek során kiderült, hogy nem az. Egyáltalán nincs értelme. Mitől lesz attól valaki érett, hogy hülye fejjel dugja a nőket ezerrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!