Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(hosszú lesz, de nekem fontos) Mi a véleményetek erről a beszélgetésről? Szerintetek "B" részéről képben van 1 másik nő (mert nem tagadja és nem is vallja be)? Egész végig mást szerethetett v mi baja? Mire gondolhatott?
Ez a szakításunk után kb 3 héttel történt..Legyen "B" a férfi, "T" a nő..
*B: Az egész életünk erről szól..
T:nah aztán miről ??
*B:Ítélsz,gondolsz,alkotsz.. De az igazság..Odaát lakozik..
T: honnan jönnek ezek a „magvas” gondolatok??bár ez így van csak azt nem tom itt mi volt az igazság??én tényleg megszerettelek akkor és te képletesen belémrugtál!szal itt nincs igazság!
*B:Dehogynem!Csak azt 1edül én tudom!! Nagyon jo volt Veled..Soha nem fogom elfelejteni!!
T:Sokra megyek vele..jah jo volt velem meg a többi csajjal is mi?most sem tod elmondani az igazat.De gondolom szerelmes vagy,hát akk hajrá legyetek boldogok!vele ugyis minden fenomenális volt ahogy hallottam.
*B:Honnan tudnád,vagy bárki is..Szoval nem hallhattál semmit..!!!
T:Honnan tod?abba ne légy olyan biztos.de mondom szerelmes vagy akk legyél..neked ő kell,ő számodra jobb hát akk ennyi..csak engem hagytál vna.
*B:Mit honnan tudok???A saját életem,dolgaimat??ne tudja már jobban más!! pláne ne 1 senkiházi..akit nem is ismerek…!
T:Itt most nem is erről van szó h bárki mit mondott.Folyamatosan megcsaltál és még most sem mondod el mi az igazság.Nem értem minek kellettem én,lettél vna Vele.
*B:Nem csaltalak meg folyamatosan..!!
T:jah persze.én kérdeztem h nem e a volt csajodat szereted erre a szemembe hazudtál!!mit gondoljak??!!De mondom,neked Ő kell,hajrá!
*B:Fejezd már be! Sok a hülyeség
T:Látod most sem mondasz semmit pedig ennyi járna!Ö neked a tökéletes hát addig tartsd meg míg nem szalad!én nem tudtam vele versenyezni hát ez van..de talán nem is akartam mert azért büszkeségem még van!
*B:Ha korban közelebb lennénk 1máshoz..te lennél nekem a tökéletes!!!
T:Persze ezt már sokszor hallottam hiszed v sem..de ez akk sem indok mert ez áthidalhato lett vna..és minden fejben dől el de te annyira ragaszkodsz a te változatodhoz h nem tudlak meggyőzni…de én már nem győzködlek..
*B:Én sem győzködlek!! Szeretlek és kész!
T:Jah mert nem is akarsz..ennyi..a szeretlek szóval meg bánj óvatosabban!de akk légy boldog Vele v akivel akarsz,nem érdekel.és ez csak rajtad múlott,te nem éltél vele sé nem is akarsz,hát el kell fogadnom.Bár én tényleg akartam h működjön de nagyon röghöz kötött vagy.
*B:Csodálatos Nő!!! lesz belőled!
T:Jo és??? én téged akartalak,de neked én nem kellettem..xal ezzel nem sokra megyek.és mi az h lesz?! AZ VOK!! vagy szented hermafrodita vok v mi??Gondolkozz
*B:Nő!!! Most még csak lány,csajszi vagy..Gondolkozz te! Joéjt!
T:Hát te el vagy tévedve..nem a 40éves kiélt nők csak a nők!bár számodra lehet.inkább neked kéne gondolkozni mert néha te se tod mit akarsz! én legalább tudom.
*B: És mit??
T:Én már elmondtam…simán elmaradtam vna veled mert azt hittem h legalább éretten gondolkodsz …és boldog is lettem vna,de te nem akartad.
22/L 35/F
meg akart dugni többször egy fiatal kis csajszit is, megkapott, de mást nem akar, csak reszelni veled.
bocs, ha megbánt a dolog, de ez az igazság, a többi meg csak rizsa.
és sokszor csak azért jött át,h CSAK együtt aludjunk,beszélgessünk,filmezzünk..szal ezért lepődtem meg mert a szex az nálunk nem v a fő dolog..
amugy köszönöm a választ:)
Ha nincs jövője, és ezt már az elején tudta, akkor minek hitegetett 8 hónapig? 35 évesen ennyi esze van... Ilyenkor már másnak családja van, nem a huszonéves nők után fut.
Tiszta hülyét csinált belőled, és ne haragudj meg érte mert nem rossz szándékból írom, de te is hibás vagy mert bedőltél neki.
11:49
ez az amit én sem értettem,h akkor minek kellett 8 hónapig húzni mert az elején nekem voltak kétségeim mert engem zavart a kor..Ő eröltette,h akkor próbáljuk meg.majd 1 hónap után mondta,h gondolkodott erről az egészről és bármennyire szeret nincs jövöje,mert én még tanulok,ő meg focizik,teljesen más városba élünk és amikor ő 40 lesz én 26..:S azt hittem,idővel megváltozik a véleménye.
11:51
azt pontosan én sem tudom,h van e 1 másik Nő..amikor együtt voltunk azt állította,h nincs.Engem is csak ez idegesített,h a fejébe veszi,h nagy a korkülönbség és bármit mondhatok az nem érdekli,vagy talán attól tartott,h lecserélném idővel 1 fiatalabbra bár már én sem tudom..
11:52
Elfogadom a véleményedet,ha Neked így jött le elsőre.viszont nem véletlenül hajtogattam a megcsalás témát mert már volt,hogy eltűnt 1 hónapra és otthon gondolkodott erről az egészről,rájött,hogy hosszú távon nem fog működni és "felejtés" gyanánt lefeküdt buli után a volt csajával..miután visszajött ezt elfelejtette Velem közölni,majd rájöttem,adtam még 1 esélyt viszont utána is pletykáltak róla és már nem tudtam kinek is higyjek mert ezekután megingott a bizalmam.bár azt nem hiszem,hogy én lennék komolytalan mert ő többet járt el bulizni 35évesen mint én 22évesen,sőt néha meg is jegyezte amikor valamiről elmondtam a véleményemet,hogy szerinte 22 évesen nem kéne ilyen éretten gondolkoznom,hanem még buliznom és kiélnem kéne magamat.
köszönöm mindenki válaszát:)
Biztos lehetsz benne,hogy van másik nője sőt símán lehet akár felesége is.Az ilyen -eltünős hapsik akik ráadásul 1 hónapig eltűnve gondolkodnak-mind kamuznak!!
Sajnállak mert épp a fiatalságod okán nem olyan nyilvánvaló és egyértelmű ez Neked.Majd később Te is kapásból kiszúrod az ilyen csávókat.
Meg még nem is egy városban laktok:D:D:D:DHazudik és hülyít.Nyitsd ki a szemed:)
11.52-es vagyok.
Konkrétan én erre a beszélgetésre értettem a gyerekességet és a hisztit.A férfiak nem szeretik ha egy témán lovagolunk. Sajnos én is ilyen vagyok,pedig idősebb vagyok nálad.Lehet,hogy az életben egy komoly nő vagy de a beszélgetésnél nem voltál toppon. Amúgy egy neten történő beszélgetést ilyen témákkal azért nem találom jó dolognak mert nincs hang és ezáltal a másik fél teljesen másképp is értelmezheti a mondatokat. Talán személyesen kellene erről beszélned vele.És még valami! Az itt lévő válaszaidat olvasva teljesen más képet kapok rólad mint a fent írt párbeszédből.Itt egy komoly nő válaszol fent meg egy hisztis.
13:21
Most még 1 városban lakunk mert ő 1 évre igazolt ide ahol én élek.de a jövöben én ugye itt maradok tanulni neki meg már meg van mindene 1 másik városba..1 hónapig azért volt távol mert akkor van a szabadságuk,először még hívott is meg minden aztán gondolom miután lefeküdt az exével,nem volt képe írni.. Felesége nincs az tuti,mielőtt Velem összejött volt nyáron 1 bnője de azt mondta,h csak testi kapcsolat céljából,tehát ha épp nincs senkije akkor mégse 1 vad idegennel feküdjön össze.Amugy a legjobb barátai is tudtak rólam,sőt be is mutatott nekik és szerette volna ha én bemutatom a szüleimnek..de nem tettem és most utolag azt mondja,hogy én biztos szégyelltem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!