Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jó taktika lenne az, ha full őszinte lennék mindenben elmondanám a lánynak, hogy nehezen megy az ismerkedés és egy barátnőm se volt még?

Figyelt kérdés

Én már nem szeretném eladni magam, mint egy doboz mosóport, hanem azt szeretném, ha egy érző emberként tekintene rám. Mesélnék arról, hogy miért alakult így az életem és miért mennek nehezen az alapvető emberi kapcsolatok. Azt is, hogy minden vágyam egy párkapcsolat, hogy szeressek valakit, legyenek közös céljaink, boldogabbak legyünk. Persze azt is szóvá tenném, hogy mindig is egy különleges lányt kerestem és hiába volt egy két lehetőségem sose akartam muszájból kapcsolatot csak úgy, hogy vonzódom hozzá testileg és lelkileg is.

Már meguntam azt, hogy állandóan eladni próbálom magam, és semmi eredménye, most már szeretnék csak az érzelmeimről beszélni. Tudom, hogy sokan nem ezt javasolnák, de szerintem legbelül mind erre vágyunk, hogyha szimpatikus nekünk valaki akkor nem nagyzolunk, nem próbáljuk jobbnak eladni magunkat hanem elkezdünk mélyen beszélgetni. Sokan erre vágynak legbelül csak titkolják.

Most is az a gondom, hogy egy pár hónapja elkezdtem beszélgetni egy szimpatikus lánnyal és mivel elég kevés közös témánk volt ezért nem vetettem fel a találkozást és már nagyon bánom. Nem rég írtam rá és még nem válaszolt és az a tervem, hogy elmondom neki azt, hogy túl gyáva voltam elhívni ezért most elhívnálak, sajnos az ismerkedés elég nehezen megy nekem, de szeretném, ha adnál egy esélyt és hátha tudunk egy jót beszélgetni élőben. Volt még egy két hasonló eset, és elrontottam ezt, mert nem mertem őszinte lenni és már annyi minden összegyűlt bennem, hogy kiszeretném adni egy szimpatikus nőnek. Csak attól félek, hogy ezzel elijesztem pedig épp azt szeretném, hogy megbízzon bennem.

Nem tudom mennyire tűnök így ijesztőnek vagy esetleg balf...nak, de már túl teng bennem ez az érzés amit kiszeretnék adni. Tudom, hogy sokan a pszichológust javasolnák ez ügyben, de higyjétek el nem lelkiszemetesnek szeretném használni a másikat, hanem azt, hogy ő is vevő legyen ilyen beszélgetésekre. Már fárasztanak a felszínes mi a hobbid, mi a foglalkozásod szintű beszélgetések és már nagyon vágyom egy mélyebb beszélgetésre egy olyasvalakivel aki szimpatikus.

Mit gondoltok működőképes ez az alternatív ismerkedési vonal, ahol csak egyszerűen kiterítem a lapjaimat?

2018. jan. 2. 21:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
72%
Miert emelted ki a kerdest? Kaptal eleg valaszt a problemadra, csak el kellene olvasni oket
2018. márc. 23. 06:46
 42/42 anonim ***** válasza:
57%

Nem!

Hatása:

egyértelmű, hogy szerencsétlen vagy és ami még rosszabb szerencsétlennek is tartod saját magad!

nem te akarsz dönteni mint egy férfi, hogy kiválasztod a nőt a többi nő közül hanem azt várod el, hogy szánalomból téged válaszon egy nő.....semmi magabiztosság, saját érték képviselte, önbizalom....

magadat kiszolgáltatott helyzetbe és a nőt döntési pozícióba teszed....itt az hogy te férfi vagy meghal!

Ha pedig nem vagy férfi akkor nem is kellesz egy nőnek sem!

Első lépésben saját magaddal gyere helyre és ne csinálj magadból idiótát, mert még több kudarcot fog szülni és te még mélyebbre fogsz ettől süllyedni!

2018. márc. 23. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!