Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez vonzalmat ébreszt a lányokban, működhet ez a taktika?
Megfigyeltem, hogy a nőknek mindig az kell, aki nehezen kapható, vagy akit nem kaphatnak meg.
Tehát mondjuk ha van egy eset, ahol a lány nem érdeklődik egyértelműen, vagy inkább csak közömbösebb, de szóba kerülne , hogy ki mit érezhet a másik iránt, akkor bedobni ilyesmiket hogy:
"Aranyos lány vagy, meg minden, de nem érzem azt, hogy köztünk bármi olyan is lehetne. "
Csak én gondolom úgy, hogy erre a lányok elkezdenének teperni?
Ezt nem tartom jó ötletnek. Több helyen is hibádzik az egész.
1. Miért szeretnél olyan nővel lenni, akit nem érdekelsz?
2.Ha nem érdekled, akkor a taktikád eredmény az lesz, hogy tényleg elmegy...
3.Alapból ez a gyermeteg és általánosító nézet, hogy “a nőknek az kell aki nehezen elérhető“... Ez nem túl helyes gondolkodás! Inkább ezen változtass a taktikázás helyett. Jót fog tenni és könnyebben találsz majd normális nőt akit érdekelsz (és aki után érdeklődsz)
És persze te ne keresd.
Hagyd, hadd agonizáljanak magukba. A minap is beszéltem egy lánnyal, akivel néha-néha rendesen viselkedik egypasi, barátként, néha elejt egy ilyet, hogy felszedné...s lám-lám, a lány 1,5 éve szerelmes belé.
Lehet, hogy a butábbakban igen.
Nekem arany középút kell. Látványosan érdekeljem a srácot, de ne legyen übernyálas pincsi (szóval ne barokkos körmondatokban édes drága gyönyörű pipacsszálamnak meg ilyesminek hívjon).
Amúgy meg amit leírtál, abból a 2. kategória, hogy a csaj közömbös (szóval nem mutat semmit), akkor... hogyan kerülne szóba az, hogy ki mit érezhet? Plusz, ha vki nem kérdezi, akkor taplóság arról beszélni, hogy összejönnél-e vele vagy nem.
Értelmes nő meg csak azért nem fog utánad TEPERNI, mert nem tetszel neki. Meg fogja vonni a vállát, hogy inkább keresek olyat, akinek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!